Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2009 10:59 - Така, така... да го мислят сега умниците... сирищници.
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 923 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 29.09.2009 11:48


Мюсюлманският демократичен съюз подготвял правоверни за генерали и прокурори в България 29 септември 2009, 08:50 Политика
София, България изпрати на приятел image image image image image Председателят на Мюсюлманския демократичен съюз Али Юзеиров обяви, че новосъздадената формация е недоволна от отсъствието на правоверни на отговорните обществени постове в България и поради тази причина е подготвила кадри, които да бъдат реализирани на възможно най-високо ниво. В ефира на телевизионното предаване "Здравей, България" Юзеиров разясни целите на организацията си и аргументира нейното съществуване. "Заимствали сме нашия устав от много християндемократически съюзи. В България има християндемократическа коалиция, защо да няма мюсюлмандемократическа? Нали сме демократично общество? Искаме свободно да изразяваме идентичността си. Колко генерали или прокурори са мюсюлмани? Нямаме представители в тези структури, защото не сме имали възможност да подготвим такива. Сега си имаме подготвени момчета, които учат в чужбина. Искаме тези наши кадри да получат реализация", каза Юзеиров, давайки да се разбере, че наличието на министри с мюсюлманско вероизповедание в предишното правителство не задоволява амбициите му.

Той обясни, че Мюсюлманският демократичен съюз е създаден, защото сред хората с мюсюлманско вероизповедание витае страх. Помолен да уточни за какъв страх става дума, Юзеиров каза, че от два дни никой не влиза в клуба на организацията им. "Много младежи от помашкия етнос са студенти в София. Дошли са със собствените си имена. След една година са се преименували. Най-вероятно причина за това е отношението към тях", допълни Юзеиров.

Той призна, че се познава с Ахмед Доган, но подчерта, че "приятели" е прекалено силна дума за взаимоотношенията им. Новоизпеченият политически активист се затрудни да определи разликите в платформата на предвожданата от него мюсюлманска организация с политиката на ДПС. Запитан движението на Ахмед Доган не им ли осигурява защитата, която търсят, Юзеиров отговори, без да конкретизира: "Искаме нещо друго". След дълги увещания той все пак постави някакво разделение между Мюсюлманския демократичен съюз и Движението за права и свободи. "ДПС е направило доста за четиригодишното си участие в управлението, но то е недостатъчно. Ние искаме да сме другият избор на мюсюлманите в България", обобщи Юзеиров. /БЛИЦ


Копирано от :    http://www.blitz.bg/news/article/60588


Тагове:   християни,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. orinavi - Първият коментар си е мой.
29.09.2009 11:04
Така, така, "умниците сирищници " като не искат да дадат живот на християните, сега да гледат какво правят мюсюлманите. Като спъват и ограбват християните, сега да правят мюсюлмански генерали и прокурори. Мой ви е време сами да си лапните дулото на пищова, ако не искате да върнете ограбеното. Нали ви е известно, че 1 човек или 1 семейство може много бързо да се премести - я с влак, я с рейс, я с лека кола, я с кораб , я със самолет, а бе, както дойде. Но цял народ не може да се премести за 1 ден вагабонти такива. Искам ви на колене или чаоооооооооо...... ей тези ще ви довършат, няма кой да си цапа с вас ръцете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 687685
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930