Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2010 16:28 - Култова новина от ЮАР: Путко Мафани се сдушва с Ицо Стоичков в Мамелъди!
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 2182 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 28.01.2010 17:18





                                       image                                        image



                                              image                                               
                                             Легендарният Путко                                             Легендарното пресаташе с шокиращото име става 
                                            директор на пресслужбата в клуба на Камата

Южноафриканецът с култовото име Путко Мафани е гласен за шеф в южноафриканския Мамелъди Съндаунс, където треньор е Христо Стоичков. Майтап няма! Тъмнокожият господин се казва точно така - Putco Mafani. Той е спряган за директор на пресслужбата във футболния отбор, дръзнал да посегне към първото място в първенството Когато научил кой ще започва работа в Мамелъди, Камата едва не припаднал от смях и в типичния си стил се изцепил: “Какво е туй име, бре?! Путко Мафани. Ще го фана аз него! Майка му и баща му, ако знаеха как се превежда името му на български, едва ли щяха да го кръстят така!”
Основната задача на Путко ще бъде да води стабилна медийна политика и да брани Камата и футболистите му от атаките на местните журналисти. Както е известно, Ицата хич не тачи пишещите братя и назначението на опитния Мафани е добре-дошло за него. Двамата ще се съберат в екип и ще работят усилено относно новините, които клубът ще предоставя на медиите.  
Путко е роден в средата на 60-те години във Форт Бюфорт, провинция Кейп в Южна Африка. Той е бивш пресаташе на Кайзер Чийфс, където работи 8 години.
На 11 април 2001 година се случва една от най-големите трагедии в ЮАР – загиват 43 фенове, а 155 са ранени, след като привърженици се опитват да нахлуят на вече напълнен стадион. Мафани запазва самообладание и спасява стотици живота, за което впоследствие печели редица награди.
В момента Путко има собствена маркетингова и консултантска агенция и е част от екипа, който работи по домакинството на ЮАР за световното първенство това лято. Мафани е един от хората, който се опитва да издейства официално разрешение за ползване на традиционните южноафрикански тромпети – вувузелите по време на Мондиала. “Не забравяйте, че това не е голф или тенис, където трябва да се пази тишина. Така ще се опитаме да объркаме съперника”, аргументира се Путко Мафани.


http://www.blitz.bg/sport/article/51653



Тагове:   ЮАР,


Гласувай:
2



1. wonder - Добре, че Фамилията му не си е...
28.01.2010 20:44
... разместила сричките, че иначе щеше да е Путко Манафи и циркът да е пълен. ;)))
цитирай
2. panazea - Камата
08.02.2010 17:45
няма ли да им тегли по една майна на местните журналисти?
Той има богата колекция от международни псувни!
А и без да знаеш езика само като го видиш как плюва , можеш да си представиш какво приказва! Иначе си е голям играч!
цитирай
3. orinavi - ..:))))
09.02.2010 11:04
Толкова може човекът, толкова говори. Това може да говори, това говори. Не го оправдавам, но ако всички можехме да си вършим нашата си работа както Ицето-Камата си върши неговата ...еххх..мечтиии... Хайде да заложим на хубавите неща в човека, а!? Че то ако погледнем по-реално, няма човек без слабости. Само Антония Първанова е светицата сред нас българите. Горката женица, как ли се чувства тази свята женица сред такива като нас утрепки ??? А Ицето си е прав да ни псува, направи България известна, а от България видя само интриги и си идва все инкогнито. Това май е по-голям срам и резил от колкото да теглиш некултурно и ядосано една майна на някой цървул дето си го е заслужил с повидението си.... Ми лично аз не мога да го виня за това.
цитирай
4. panazea - Аз Стоичков си го обичам,
10.02.2010 10:12
те , юнаците ни издигнаха на върха 1994 и всички пеехме въодушевени!Цял свят загавари за България и я търсеха на картата! Направиха за родината си най-голямата реклама!
А моята забележка беше лека ирония за буйния характер на Камата! Не бих го нападала, защото за мен той е добър професионалист! Но не мога да сдържа усмивката си , когато псува съдията! Не че не е прав! Някои си заслужават!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 686973
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930