Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2010 12:14 - Какво научих днес...
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 2248 Коментари: 0 Гласове:
0



Както всеки ден, така и днес седнах да "разлистя" информационните агенции и някои други интернет сайтове. И някак от самосебе си достигнах до една статия в една от агенциите  --  http://www.blitz.bg/news/article/70633  написана от Илия Божинов. На пръв поглед нищо особено. Вечните нападки едни срещу други, този бил такъв, онзи онакъв. Както казва един мой много ...ама многоо...добър познат : "туй в онуй" когато се опитва да шикалкави и да не дава точни отговори. Не, че ми е приятел този мой добър познат, но бих казъл, че почти отлично познавам начина му на мислене, способности, възможности и всякакви потенциалности...  Но всичко това е без значение /за сега/ по нещата които искам да пиша, макар, че много тясно логически и по друг начин свързан с нещата. Имаше след статията един коментар и в него прочетах едно име. Това име е "Асан Омеров - Трактора". И аз като един Любопитков взех, че извърших онова "сложно" действие - "copy/paste" да видя какво ще ми каже чичко Гугъл по този въпрос. И разбира се чичко Гугъл е много учтив /за разлика от нашите държавни служители/ и още първият линка който ми предостави, за да попълня моята въепиюща неосведоменост беше http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-02-15&article=313547  Оказа се, че е една много кратка биографична справка на лицето Алексей Петров - Трактора, който в ранното си детство се е казвал Асан Омеров. Та се питам, този Илия Божинов бивш член на БСП чак сега ли научи това много интересно име Асан Омеров и защо така усложливо ни го поднесе сега....???  Няма лошо, хубаво е направил Илия Божинов, че се е постарал да ни информира нас нищонезначещите роби или крепостни селяни на тази държава, че Алексей Петров - Трактора, всъщност се е казвал Асан Омеров. Но се питам, защо нещата трябваше да стигнат до тук, че някой да благоволи да ни информира какъв човек е бил неформалния лидер на ДАНС.
И аз много сериозно се замислих, защо аджеба не вземем да сложим още едно "Н" в абриавитурата на ДАНС /Държавна Агенция Национална Сигурност/ . 
Така, че да стане ДАННС / Държавна Агенция Национална Не_Сигурност/. Предложението ми е към Премиера на страната Бойко Борисов като пряк началник на ДАНС. Но съм отворен и за други предложения по въпроса за наименованието на ДАНС. Бих приел предложения от настоящия шеф на ДАНС, от предишния, от бъдещия шеф на ДАНС /ако има изобщо такъв, защото като гледам на къде са тръгнали нещата..... многоточие/.  А какво друго остава да си мисли един обикновен и редови гражданин на тази страна България, щом един от най-висшите й  служители в тайните служби се оказва с небългарско име. Същият този човек по прочетено от Интернет има 8 /осем/ души лична охрана обучени по правилата на МОСАД . Не можах само да разбера, тази негова лична охрана дали се е състояла от хора на МОСАД или само е обучена от МОСАД. Но следвайки логическото мислене, едва ли една от най-могъщите тайни служби на света ще обучи хора които могат да предадат методите им на действие. Продължавайки да разсъждавам нататък си задавам въпроси като:
- Алексей Петров /Асан Омеров/ - всъщност кой е? Всъщност какъв е?
- Алексей Петров /Асан Омеров/  защо се охранява може би  от небългари? Всъщност от българите ли се охранява с небългарски методи? 
Имам още подобни въпроси, но не бих искал да влизам в дълбочина, защото и без това едва ли някога ще получа официален отговор. Пък мой отговор си имам. 
И какво от това.... 
Мисълта ми тръгна да задава други въпроси:
За това ли имаме 1,5 милиона емигранти?  Всички тези хора са насила прокудени от страната, за да търсят прехраната си в чужбина, докато ненаситните комунисти се мъчат да отнемат дори и това което все още не е изработено и да го прибавят в личните си сметки. Въпреки, че и те като нас имат по един стомах и  по един задник, но и те като нас ще умрат.  Едва ли някой от комунистическите  олигарси ще станал като Дънкън Маклауд безмъртен. Всъщност при така създалата се ситуация ако имах възможност и аз бих станал емигрант, колкото и да не ми е приятно да съм такъв. Защото човек в един момент не знае кое е по-доброто.... дали да си български емигрант в чужбина или български емигрант в самата България? Не ми се ходи да си доизживявам смачкания живот в чужбина, но явно управлението на тази държава така иска. В Евангелието има упътване как да ги познаем истинските ...... по делата. А аз като гледам делата на управниците ни към нас българите .... в частност и към мене..., определено се чувствам емигрант в собственната си страна, чувствам се крайно нежелан и може би трябва да се чувствам и виновен за това, че съм се родил българин???
Дерзайте все така господа комунисти.... преди се кланяхме на руснаци, после на (х)американци, Мосад охранява висши служители на тайните ни служби..... от българите. Та ние българите какво изобщо правим в тази страна наречена България..................


Тагове:   Алексей Петров,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 687592
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930