Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2010 11:01 - "Червени" масони дават рамо на Първанов
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 1271 Коментари: 2 Гласове:
3





                                  image

Знакови „червени” масони са се разшетали. Бивши министри, които са „зидари”, били привикани от „майсторите” си от прочервения олигархичен кръжец. Върли фенове на Първанов настоявали за недвусмислена подкрепа - в медиите, зад кулисите. В същото време се чули и гласовете на скептици. Бивши началници в ДС предупредили, че техни „братя” зад Океана няма толкова лесно да дадат Дянков. Наложило се един от „зидарите” да чете лекция на „фундаменталистите” за влиянието на масоните в Световната банка. „Тайната сбирка” завършила без ясен резултат. Проличало, че някои от „братята” се опитвали да играят „двойно”. Заявявали подкрепа за Първанов, но в същото време се ослушвали за непубличната реакция на янките в София.

Многоопитни бивши кадесари, които са и първи масони, са много предпазливи по „американска линия”. Не само заради силните позиции на янките по „зидарска”-та писта. Те са наясно, че хората на САЩ в София засега крепят кабинета „Борисов”.

Някои от участниците в „тайните срещи” на „червени” масони отидоха толкова далеч в предпазливостта си след скандала със стенограмата, че дори си измислиха „дипломатическа” настинка, за да не присъстват на рождения ден на знакова фигура като Любен Гоцев. Други „внезапно” напуснаха София. Самият Първанов също се „разсея” - въпреки подканящата промяна в датата на събитието...

„Червените зидари” са наясно, че второ издание на „Генералското движение” няма как да се заформи. Те отчитат ясните знаци на пренебрежение от основните играчи в големите посолства в София.

Знакови „червени” масони в момента са се фокусирали да изработят балансирана позиция. Предпазливостта им е разбираема. Те анализират внимателно твърде проблематичните перспективи за оставане на Първанов в голямата политика. В момента се задоволяват с дискретни сондажи за становището на влиятелни масони в банките и енергийния сектор.

„Червените” масони се опасявали, че след облъчването на магистрати-„зидари” босовете на янките в София ще прехвърлят отново вниманието си към „братята” в банките и енергетиката.

Актуалните предпазливи активности на „червени” масони в София са отчетлив знак, че първоначалните изключително силни връзки със сръбски масонски ложи, контролирани от свои руски „братя”, след влизането в NATO са отстъпили място на „американската връзка”.

Пословично предпазливите масони няма как да не забележат очевидното – Първанов отдавна е на „шейната на историята”, а Бойко трудно балансира по пързалката на Кризата. И се снишават, докато отмине бурята. Само съветски зетьове – масони на „два петъка”, се набутаха с дърварска подкрепа за Първанов. С такива помагачи на Първанов врагове не му трябват. Но си ги създаде – и продължава...Няма лошо – Митьо Гестапото ще го „светне” за актуалната „истинска” позиция на основния влияещ фактор сред „червените” масони в София.

Любомир Живков, Versia.bg


Тагове:   масони,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. orinavi - ...
10.03.2010 11:11
А бе казвах му аз на Първанов (мамин златен, на батко геостратега) , че отдавна прекали с "царственото си безразличие" към подсказките ми, ама той - не, та не, дума ми: .... велик съм и съм пипнал Господ за шлифера, даже Дънкан Маклауд от рода Маклауд не може да ме стигне. Оооооффф.. де да беше вЕрно, ама не би... . То даже и великите зидари се съобразяват с определени природни дадености и за това са станали велики. Защото знаят, че Дънкан Маклауд от рода Маклауд е само екранен образ и митология. Пък тежко му на онзи който обърка митологията с насъщната обективна материалност на физическия свят. Пък се бара за материалист, а хич не отбира и от материалност. Че то хубу материалност, но материалност без обективна визия к`во ще я правиш...ц. . Пък да трупаш само от спортна злоба с девиза "Нека да има " от позицията на президентския пост - не бива хич.
Бре на батко геостратегчето, ми к`ът си напълниш ненаситното "стомахче" със "суха храна" , ми дай и на другите да "похапнат" , че точно те другите те хрантутят. Ама пуста му алчност......
цитирай
2. анонимен - Гоце
10.03.2010 12:07
Тъй се получава когато човек се вземе насериозно :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 685197
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031