Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2010 09:09 - Егати нахалаството!
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 1489 Коментари: 4 Гласове:
3



Ей така както си рових в интернета и попаднах на едно четиво. по-добре не бих могъл и да го кажа. Този "обединител на нацията" просто няма друг полезен ход освен  да отиде при когото трябва и да каже едно човешко "извинявай!" . Не е необходимо да тръби с фанфарите къде и на кого е казал "извинявай", но е необходимо да го направи. Вместо да праща разни репресиращи да правят всевъзможни спънки ами и ще си спести ужасни главоболия. Явно е забравил, че когато Господ реши да направи нещо, го прави независимо от всякакви материалности като интернет, радио, телевизия, вестници и прочие медиини чалъми. С опитите да се изолира "даден пратеник" никак не се рашават проблемите. Ако с "изолиране на пратениците" се решаваха проблемите ехееее.... то било много лесно нещо.  Ама нищо де, нека помисли човекът, може би ще е първият излъгал Господ и станал по-велик от Него!? Та обединителят на нацията си има основно задължение да обединява нацията - заклел се е. И с това си действие е дал разрешение и свободната си воля за много неща, ужасно много неща.Човешкият ум не е способен да изчисли всичките възможни комбинации, пък ако ще да има и интелигентността на Айнщайн. Останалото е Карма.
Та ето това прочетах  тук:  http://www.plovdivmedia.com/23351.html 
Излиза, че много хора са видяли това което виждат определени единици. Не може да се затворят очите, устата, умовете на цял народ .... трудна работа е това. Пък и армия няма вече за военна диктатура, полиция няма за полицейска диктатура .... решението е човешки разговор и ... каквото дал Господ.
С уважение : Оринави

Гледам пресконференцията на Първанов, слушам „красивите” му приказки и ми идва да си счупя телевизора! Ама после няма да мога да си купя нов... Този, който създаде тройната коалиция, седнал да ми говори за държавност, за принципи и морал, за национални интереси, да се прави на добричък... Егати нахалството!


Мария СТАНЕВА
Тези, които ограбиха и затвориха предприятията, си позволяват да критикуват правителството за високата безработица! Тези, които унищожиха селското стопанство, сега говорят за развитие на селските райони. Тези, които съсипаха здравеопазването, сега „плачат” за здравето ни. Да не говорим за образованието – знаеха, че прост народ лесно се управлява... Точно те, които навремето ликвидираха банковата система, сега се били загрижили за ниските ни доходи! Тези, които обраха държавата чрез „законни” неизгодни договори и забогатяха от огромните комисионни, сега казват, че сегашното правителство е длъжно да намери пари. Ама не връщат откраднатото! Откъде пари? Хазната е празна, няма производство, селското стопанство е в колапс, имаме валутен борд,
светът е в криза... Парите ги няма! Амнистираха си престъпленията поради безстопанственост, окопали са се в съда и в прокуратурата и се смятат за недосегаеми. По време на тяхното управление се превърнахме в най-бедната и най-корумпираната страна в Европа. И такива като Първанов имат нахалството да се показват по телевизията и да поучават хората.
Цветанов му бил виновен, Бойко му бил виновен... А Станишев и Доган сигурно са невинни като агънца?!
Каква наглост!
Публикувана на
12 Март 2010 година




Тагове:   нахалаството,


Гласувай:
3



1. mikino - :)
15.03.2010 09:28
Идея си нямаш колко си прав!
Не знам защо обаче, все още се мълчи и все още си стоим и си чакаме да дойде някой да ни оправи бъркотиите?!?
цитирай
2. orinavi - ...
15.03.2010 10:19
Напротив, имам си идея колко съм прав. Иначе не бих написал толкова категорично нещо.
Но все пак благодаря за поздрава по повод обективността ми!
Виж, нямам си идея обаче до къде ще стигне човешкият инат, да се прави на Господ. Искренно се надявам с Първа Пролет за тази година, да дойде и човешкият разум в човешки параметри, за да престанат разни и разнообразни взели се за безсмъртни... /пък и те храна ядат и те ходят до WC-то/,... да си мислят, че ще могат да излъжат Съдбата.
цитирай
3. mikino - :)
15.03.2010 10:48
Докато не се случи нещо наистина голямо, нещо което да ни стресне се съмнявам да дойде така блянувания "разум". За съжаление, много хора са така устроени, че се мислят за вездесъщи и точно това "голямо нещо" ще им покаже, че има сили над тях.
цитирай
4. orinavi - ...
15.03.2010 13:32
Това "нещо наистина голямо" може и да е в личен план. "Въздесъщността" на главозамяли се хора лесно се изпарява когато твърде честичко "настъпват мотиката". Твърде често езикът на дипломацията не е много виждащ се за мнозинството. Пък който има очи, ще види каквото трябва. На такива нива "случайностите" много рядко са случайности. Въпреки всичко, като човек се надявам в доброто начало на човешката природа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 687443
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930