Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2010 10:36 - Димо Гяуров: Доган може просто да е узаконил стари пари.
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 961 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.08.2010 10:42



 

image


Възможно е всъщност консултантските договори на Ахмед Доган да са начин за узаконяване на едни средства, които не е моя работа да коментирам какъв произход имат или биха могли да имат.

Това каза председателят на парламентарната комисия за борба с корупцията Димо Гяуров пред БНР по повод контрактите, които лидерът на ДПС е сключил за консултиране на няколко хидроенергийни проекта. Срещу консултантски услуги той е получил 1,950 милиона лева. Сред проектите е и "Цанков камък".

В петък антикорупционната комисия реши да изпрати преписката за Доган във Върховния административен съд. Според депутатите от комисията са налице данни за конфликт на интереси. Гяуров уточни, че наесен се очаква антикорупционната комисия да продължи работата си във връзка с Ахмед Доган. Той допълни, че материалите, които вече са събрани, най-вероятно ще бъдат предоставени на прокуратурата.

"Ние сме свидетели на едни абсурдни твърдения през последните години, че едва ли не нашето общество без г-н Доган не може да оцелее, защото той е крепител на един етнически модел. Няма такова нещо. В България аз твърдя, че няма никакъв етнически проблем. Напротив, той е измислен, той е лансиран от представители на ДПС, точно за да обоснове недосегаемостта на Доган", категоричен е депутатът от Синята коалиция.

http://zonabg.info/Tema.40_41/6103.article/


===========================================================
===========================================================


Грешиш според мене Димо Гяуров....
В България има етнически проблем и той се нарича "Ахмед Доган и силите зад него"  . Самият Доган и силите зад него  фабрикуват несъществуващият  етническият проблем.  Язък че беше началник на българското разузнаване. Силите зад Доган създадоха изкуствено етническия проблем. Ще рече, че отстраняването на Доган от политеческия живот, само ще забави, но няма да премахне етническия проблем. Ако някой си мисли, че този Доган е причината, значи не е в час изобщо. Доган е само водача в публичното пространство на тези сили. Пушечни меса винаги ще се намерят, е..... от такъв калибър трудничко, но ще се намерят. То и вие господин генерал Димо Гяуров станахте генерал за 1 ден, но нищо генералско няма у вас  - освен високопарното название дадено за параван... image. Имате ли изобщо представа колко мног се учи, докато един човек стане генерал? ..Едва ли! Колкото вие сте генерал, точно толкова и Доган е причината....  image
Дори да се изстиска един цирей, това няма да отстрани корена му. Това само ще облекчи и забави процеса на гноясване и ....толкова. Но и това е облекчение за страдащия човек....



Тагове:   може,   Доган,   Гяуров,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 685133
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031