Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2010 10:31 - HAARP ли предизвика пожарите в огнения ад в Русия?
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 1727 Коментари: 0 Гласове:
0



Всички се скъсват от коментари, прогнози, тълкувания, предположения и прочие по въпроса за жегите в Русия. Всякакви теории се публикуваха, само не и теорията, че нещо руснаците може би са настъпили Господ по мазола и може би, най-вероятно, се предполага, че ставащото в Русия е Божие наказания за някакви кармични наказания. Я за руския народ, я за ръководстовот на руския народ .... кой знае ..!???? Божа работа. Но написаното в Разкрития.ком си е любопитно, поне от гледна точка на научната фантастика.




http://razkritia.com/haarp-%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b6%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2-%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%b0%d0%b4-%d0%b2/

Има ли връзка климатичното оръжие на САЩ с нестихващите пожари в Русия? Такъв въпрос си зададоха специалисти, запознати с атмосферните и климатични условия в Западна Русия. Конспиративните теории плъзнаха и по интернет форуми. След земетресението в Хаити, не можем да не си зададем въпроса – природата ли се бунтува или нещо я предизвиква?

image

Подобен облак образува йоносферното оръжие

Razkritia.com писа поредица от публикации, посветени на HAARP – йоносферно оръжие, произведено от Щатите с научна цел. Най-просто – това е специален изследователски проект, изграден в Аляска, който трябва да проучва атмосферните влияния. Това обаче е официалната версия на САЩ. Според редица конспиративни теории, излагани от десетки учени по целия свят, HAARP всъщност е мощно оръжие, което има капацитета, освен да диктува климата, и да контролира човешкото съзнание при специални условия.

HAARP може да предизвика от две капки дъжд, до вулкани, земетресения, цунамита. Сред природните катаклизми, причинени от йоносферно оръжие, са и продължителна суша на нетипични климатични зони. Глобалното затопляне също е едно от нещата, за които HAARP е упрекван.

image

Щетите от пожарите в Русия се оценяват за милиони

Така стигаме и до Москва, където живачните термометри показаха рекордни жеги, незапомнени в историята на „Великата съветска страна”. В българския сайт „30думи” бе публикувана подробна информация относно връзката между HAARP и огнения ад в Русия. Има сведения, че още през 70-те години ЦРУ е представило специален доклад относно възможностите на йоносферното оръжие.

image

ХААРП

Предложена е била схема, която, манипулирайки климатичните условия в другите страни, да направи САЩ най-великата сила в света. Според доклада, мощното HAARP има капацитета да удари едни от най-бързо развиващите се страни като Китай и Русия, възпрепятствайки производството на храни. Последствията от разстройването на климатичните условия върху ресурсите на страните щяло да бъде пагубно за Русия и Китай и победоносно за САЩ, пишело още в доклада.

Според други източници обаче Русия също разполага с HAARP и именно правителството на държавата първо е злоупотребило с възможностите на йоносферното оръжие. Историческа справка показва, че още през 1972 г. в Южна Дакота – САЩ, нетипични атмосферни влияния са причинили поройни дъждове и потоп, довел до смъртта на над 250 души. Пет години по-късно в щата Уисконсин отново безпрецедентен потоп причинява щети за над 50 милиона долара. Три години по-късно в Калифорния пък настъпва странна, нетипична за региона суша, която също се обяснява с HAARP, но не от САЩ, а от Русия. Дали сега САЩ не си отмъщава?

image

ХААРП в Аляска

Задочната „студената война”, която от години се води между Вашингтон и Москва, е дала отражение в редица подобни научни експерименти, които целят бавното, но сигурно унищожаване на една от двете сили. Говореше се и за използване на телепатия, естествени психически способности и свръхестествени такива, които Русия и САЩ са успели да овладеят, тренирайки специалисти. HAARP също е една от последиците на „студената война” между двете страни. Това е съвременният метод, който, макар да не изглежда толкова жесток, колкото ядреното оръжие, може да причини също толкова смърт.



Тагове:   Огнения,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 685260
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031