Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2010 13:59 - Официална олигофрения
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 1776 Коментари: 0 Гласове:
4




Ей здравата се посмях на тази статия! imageНа когото му е кофти настроението, нека чете :

http://frognews.bg/news_28631/Ofitsialna_oligofreniia/



Официална олигофрения
Сряда, 10 Ноември 2010 image Слушайте и дебелейте (олигофренейте)! Първанов предложил да изнасяме ток от АЕЦ – Белене за Сирия. Бойко Борисов пък обещава след три години и нещо да бръмчим по магистрала от Виена, през София до Дамаск.

На 13-и, събота, пък щели да докарат мощите на Свети Йоан Кръстител от Созопол в София, за да ги види Путин.

Не, не, това не е всичко. РЗС, начело с Яне Янев, отива на ул. „Арарат” при "домашния" любимец доц. Алексей Петров, за да обсъждат бъдещето на българската икономика.

Мислите си, че ви описвам сводката от сутрешната визитация в болницата „Св. Наум”? Нищо подобно. Изброил съм топ събитията у нас, според прессъобщения на институциите, отразени надлежно от медиите. (После се чудят защо тиражите вървят надолу като свлачище...)

Да започнем с Първанов. Държавният глава обещал ток от централа, която в момента е голям кален гьол и в най-оптимистичните прогнози, ще заработи някъде към 2019 – 2020 година. Но Първанов обещава щедро, а сирийският му колега Башар ал-Асад кима вежливо, защото е възпитан. Утре като си замине, от дружеския атомен пулс, ще останат само протоколните снимки, а след някой ден и те ще се окажат на боклука.

image
В очакване на големите новини...

Бойковото изхвърляне за магистрала до Дамаск пък прелита над човешкото въображение, като Стефка Костадинова над летвата на 209 см. За 20 години не сме построили и 50 км магистрален път като хората, но изведнъж ни се иска да прескачаме до Сирия през уикенда...

Мощите на Йоан Кръстител ще бъдат пренесени, за да им се порадва Владимир Путин. Покрай руският президент и столичани щели да намажат и да се изкефят на светите кокалчета, белязали триумфално изминалото българско археологическо лято. Няма лошо, но натегачеството винаги напомня за нравите от крепостното право у робовладелския строй. Представете си наша делегация в Москва, заради която домакините докарват стъкленица с някое антропологическо чудо от Кунсткамерата в Санкт Петербург...

За четвъртото събитие – научно-партийната явка при доц. Ал. Петров, е нужна солидна подготовка по медицински науки, начална педагогика, ранна съветска политология и политикономия. Иначе човек рискува да подцени фундаменталността на събитието. Като се има предвид, че на срещата със сигурност ще се разчепква отново и отново сакралната фраза на Петров-Трактора: „трябва да има динамика и икономическа инициатива” – нещата стават още по-сериозни.

Като слуша човек подобни небивалици, няма как да не се сети за онзи лаф, дето циганинът питал, всичко ли, което се обявява на сватбата за младоженците, трябва да им се даде. Отвърнали му, че това е просто обичай, та да им върви на младите на богатство. Тогава циганинът се развикал, че дава и коня, и каруцата.

Олигофренията е състояние на умствено недоразвитие, т.е. на вродено или ранно слабоумие с три степени: идиотия, имбецилност и дебилност. И трите са израз на органично увреждане на мозъка. Общество, което приема насериозно новини като горните, няма как да не се окаже в лапите на олигофренията някой ден.

Борис Петков



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 685119
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031