Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2010 12:39 - Посолството на САЩ потвърди, че е анулирана визата на Румен Петков
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 2380 Коментари: 10 Гласове:
4

Последна промяна: 24.11.2010 20:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Посолството на САЩ потвърди, че е анулирана визата на Румен Петков 

http://www.blitz.bg/news/article/93082

24 ноември 2010

image

Причината е започнало разследване срещу бившия вътрешен министър
Американското посолство в София потвърди информацията, че визата на бившия вътрешен министър и настоящ депутат от левицата Румен Петков за САЩ е анулирана.

Според дипломатическите източници причината е в започнало разследване срещу Петков.

Бившият вътрешен министър е бил уведомен от посолството вчера следобед, че вече не може да влиза в Америка.

Румен Петков пък днес обяви, че е готов да отговаря по всички въпроси пред прокуратурата и че ще даде сам депутатския си имунитет, за да бъде проведено разследване във връзка със срещата му с братя Галеви, когато беше вътрешен министър.

Преди дни шефът на Агенция “Митници”, който по това време оглавяваше ГДБОД Ваньо Танов го обвини, че се е срещнал с дупнишките бизнесмени, за да преразпределят наркопазара, а вицепремиерът Цветан Цветанов обяви, че вярва на думите му.

Румен Петков пък днес от своя страна внесе сигнал до главния прокурор Борис Велчев.

„През последните дни в средствата за масова информация г-н Ваньо Танов, директор на Агенция „Митници”, и г-н Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи, правят внушения за мое участие, свързано с конкретни разработки на МВР в разпределението на наркопазара и въобще - за мои действия, свързани с наркотици и най-общо с престъпна дейност в периода, в който съм бил министър на вътрешните работи. Моля да бъде разпоредена проверка по тези твърдения. Проверка по всички разработки, свързани с така наречените братя Галеви. Конкретно да се получи отговор на въпроса - използвани ли са специални разузнавателни средства при тях, кой е техният заявител, кой е разрешил и разпоредил тяхното използване. Ако са унищожени, кога и как са унищожени и има ли нарушение по тези процедури. Моля проверката по тези въпроси да бъде извършена както в МВР, така и в Държавна агенция национална сигурност. Моля да бъде изяснен въпросът има ли информационно дело, служило като основа за разработка срещу Братя Галеви. В публичното пространство се говори за разработка „Бизнесмени”. Ако има такова информационно дело - съдържат ли се в него данни за наркотици в това число синтетични, и кои са субектите, които се третират в информационното дело. Считам за необходимо да се вземат обяснения от Цветан Цветанов, Ваньо Танов, Антоний Странджев, бивш заместник-директор на Главна дирекция Борба с организираната престъпност, Жоро Стоицев бивш директор на ДОТИ. Готов съм лично да дам обяснения по всички въпроси, които биха представлявали интерес за прокуратурата. Във връзка с гореизложеното заявявам, че при наличие на данни и бъде направено искане от главния прокурор, давам съгласието да бъде снет имунитетът им като народен представител. Считам, че с това искане до главния прокурор, Главна прокуратура официално е сезирана и се надявам да бъде направена задълбочена проверка по всички внушения, които бяха направени в публичното пространство”, написа той в сигнала.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Еххх.. Руменчо, що така се получи бе този?
Тези хора нямат ли срама поне мъничко? Ти си толкова прилежен, един така чистичък, добричък, мислиш за благото на народа. Пък те... на, обвиняват те. Даже и в САЩ не искат да те пуснат. Но ти не се притеснявай, не си сам. И мене не искат да ме пуснат, не защото не ми дават виза, а защото просто нЕмам парички, бе Руменчо. И не само в САЩ, но и от квартала не пускат да излязна, причината е пак същата. Защото ей на, едно пикаене струва и то парички. Най-малко 50 стинки Руменчо. Пък аз не успях да се науча да пикая в шадраваните. Много съм прост селянин ще да знаеш. Хората от кога се научиха и сега все в шадраваните пиккаят и то без стинки, а аз - не, та не, ще пикая само в тоалетните. Виж само колко съм задръстен, а!? Хак ми е сега, не стига че все ми искат по 50 стинки за едно пикоене, но и като нЕма работа и 50 стинки нЕма. Ей за това Руменчо си стоя все в квартала и хората като ме познават и се случи да ми се припикае- съжаляват ме.
Ама ти гледай сега Руменчо, едно нещо ще те "светна":
То сега ти взеха визата за САЩ - това е бял кахър, нали така!? Ти гледай сега другото, визата е зарежи. Гледай да си опазиш душата(ако имаш още жива такава) , че то визата - мани, животеца - мани, може и да се сдобиеш с друг животец със следващо прераждане. Но ако вземеш някъде да си изръсиш душата от джоба на панталона докато пикаеш из фонтаните без стинки...лошо. Но това ти го казвам без лоши чувства и мисли Руменчо. Че аз ей така се "опарих" от незнанието си бе Руменчо. Нищо лошо не бях сторил, ама на ... завидяха ми на душата и ... лошо стана с мене. Та си рекох, чакай да те предупредя по братски, да си пазиш душата, че ...истина ти казвам, много боли като ти "пипнат" душата. Да знаеш боли здравата от опит го знам и си сам с огромната си болка. Тук вече паричките не играят Руменчо. С парички хлебец можеш да си купиш, телефонче, кола, дрешки, къща в Испания или другаде, уиски, гаджета за вечертаи прочие все готини нещица. Но с пари не можеш душа да си купиш, а без душа - няма животец, няма и всякакво друго удоволствие в животеца човешки. Запомни го Руменчо, истина ти казвам, лично съм го провирил опитно. Че като гледам как си точат лигити на Кумчо Вълчо за душата ти .... остави се, не е за говорене, грозна е картинката отстрани....

подпис:
Оринави
- дипломиран професор по Иронимия в магнаурската школа




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Прав си и хубави съвети даваш,
24.11.2010 13:05
Но как на природно сляп ще се обясни какво е слънце? На природно глух- тоновато стълбица? По същата логика на природно тъпи същества нищо не може да се обясни, пардон те разбират капитала и идеологията на Морхадей Леви (Карл Маркс). Развалени грамофони плочи -докато не я изхвърлиш където и е мястото в аналите- сещаш се.
цитирай
2. orinavi - :)))
24.11.2010 13:23
Естествено че се сещам.
Нали съм професор по Иронимия .... :))))))
Само, че понякога лошата опитност, също е опитност. И когато на човек му кажеш нещо в предварение.... правиш номера на Пилат Понтийски с измиването на ръцете. Пък ако се сети -добре, ако успее да направи нещо - пак добре. Някой някога някъде да е чул да обвиняват Пилат Понтийски?
Сещаш ли се ?
цитирай
3. анонимен - :)))))
24.11.2010 13:51
Г-н Проесоре,ясно ми е ,че ще ми обясниш процеса "зачукване" пробвай с "отчукване" . По същата логика ,ми се искаше да се приложи системата за "базвъзвратно вчукване с трайни и болезнени последствия " при което "отчукването " ще е бесмислено и така предметите на разговора ще са в небитието или аналите където им е мястото ама и аз май не знам как да стане (знам). И тогава какъв професор ще си?? :)))))))) Хубав ден.
цитирай
4. анонимен - аха
24.11.2010 13:53
Там вътре да си бършат ръцете колкото си искат!!
цитирай
5. orinavi - :)))
24.11.2010 14:41
Това за "зачукването" и онова за "отчукването", са в компетенцията на Сивия кардинал и Академика. Руменчо като екс вътрешен ги знае тези "далавери", нЕма какво да го уча него. Той се е родил направо научено момче. Акъл не давам, че съм в преразход от към него. Само споделям размисли по повод ... :)
цитирай
6. анонимен - Аман
24.11.2010 19:14
Уф, национален герой го направихте тоя Руменчо, той е бита карта вече, и от политиката скоро ще излезе!
цитирай
7. reporter - нЕкои хора ич не се интересуват за ...
24.11.2010 19:20
нЕкои хора ич не се интересуват за душата си! Интересува ги единствено благоденствието на земята. Руменчо май е от тях. Пък и кво му пука на него и на такива като него за някакви там души, духове и прочее неща, които не могат да се видят с око и да се пипнат с ръка? За тях важно е да имат дебела банкова сметка, да си гледат животеца и да се правят на света вода ненапита, а пред електората да се правят на мъченици.
цитирай
8. orinavi - така е репортерче, имаш право....
25.11.2010 08:09
Човек изобщо не се интерисува колко процента кислород има във въздуха който вдишва. Стига да е достатъчно количеството на кислорода, за да осигурява нормален ритъм на живота. Я обаче насити въздуха с например 99% въглероден двуокис, знаеш ли колко бързо ще се усети липсата на кислород? Няма да са нужни повече от 1 минута. Пък пак не се виждат кислорода и въглеродния двуокис с просто око. Така е и с правилното функциониране на това невидимо нещо наречено Душа. От както свят светува, спорят има ли я или я няма, но като се повреди нещо и ... идват онези с лопатите и онзи дето ги води и чете заупокойна молитва ...:))))
цитирай
9. анонимен - Бай Пешо сичко знае
26.11.2010 16:56
Да те питам шефе ти ако си вътр. министър и си правиш среща с братя Галеви да разпределяш нарко пазара ще си наредиш ли СРС за записване и документиране на срещата? Друго въпросче - кой от хората на Руменчо завзве пазара на митьо очите? Като те гледам поназнайваш, сигурно знаеш кой е? Или - кои се опита първи да осъди маргините? Кой вкара митьо очите в затвора който е погубил душите на стотици човеци? Кой не успя тези субекти 15 години да ги пипне?? Къде е била срещата с братята и при кого? Този по време на чие управление влиза в службите? Май по времето на Атанасов (сол ташак на Костов). Кой го вкара в ДАНС - Петко Сертов (дясна ръка на Станишев). Айде отговори си на тези въпроси и ще разбереш колко му е черна душата на Руменчо. Преполагам че не употребяваш алкохол и никога не си се напивал като млад и пикал в градинки. Абе ти си светец бе! Дано повече интЕлЕгенти като тебе да се въдят, хем умни хем духовити - щото имат душа! Не можеш да излезеш от квартала щото нямаш 50 ст. за тоалетна - какво свършиха социалните помощи ли? Не се притеснявай, сегашното дясно упр. ще ги намали...Хайде със здраве.
цитирай
10. orinavi - до бай Пешо, дет` `сичкото си знае...
27.11.2010 12:27
А уе бай Пешо, то хубаво питаш, но нали си знаеш `сичко!? Що ме пращаш да ходя да го гоня Михаля!? ...:))) Айде холан, този филм съм гледал отдавна.
Но пропускаш интЕлЕгентната иронична зевзещина. Ако си мислиш, че ние (в частност аз) съблогерите ще нищим Правдата кой какъв е .... а уе зарежи тез мераци. Кой поназнайва - от Бога е, кой не знае - пак от Бога е. Ако съм светец, че не пия алкохол и на младини не съм пил( което е силно съмнително според мене ) ... имаш много неточни представи бай Пешо. Но силно подозирам, че си се спрял на моите иронизми, точно като мене - нямал си работа и да не правиш глупости като мене , си се поразходил по клавиетурката да раздвижиш и ти като мене артрита ...:)))))
Ай сполай ти бай Пешо, развесели ме .... :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 686802
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930