Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2010 14:35 - Румен Петков: Уорлик е лъжец и треторазряден актьор
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 2383 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 03.12.2010 15:15


Румен Петков: Уорлик е лъжец и треторазряден актьор


http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=694751

image

“Има текущо криминално разследване, което засяга Румен Петков (б.р. - депутат от БСП, бивш вътрешен министър), и заради това му бе отнета визата за САЩ.” Това заяви по Би Ти Ви посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик.

“Ако посланик Уорлик покаже, че българските органи имат разследване срещу мен, аз си отивам отвсякъде. Но ако не го покаже, да бъде любезен да ощастливи страната с отсъствието си”, коментира за “Труд” Румен Петков и заяви, че Джеймс Уорлик лъже. Петков разказа как е бил поканен в американското посолство, за да бъдат актуализирани пръстовите му отпечатъци и да се актуализира и визата му. Депутатът, който преди два месеца бе в САЩ, се срещнал с консула. Той му съобщил, че разполага с информация, че срещу него има криминално разследване. “Аз казах на консула, че това е лъжа и много енергично настоях да си проверят източниците. Аз знам кой е лъжецът”, обясни вчера Петков. Депутатът предостави на “Труд” два документа, доказващи, че той не е разследван в България (б.р. - виж факсимилетата вдясно). От Върховната касационна прокуратура са съобщили на Петков, че в Софийската градска прокуратура и Софийската военно-окръжна прокуратура към 25 ноември 2010 г. няма висящи досъдебни производства срещу него. От Националната следствена служба пък са дали служебна бележка на бившия МВР шеф. В нея пише, че след направена проверка в Централизираната информационна система на следствените служби уверяват Румен Петков, че към момента няма данни за образувани досъдебни производства и повдигнати обвинения срещу него. Същите два документа депутатът изпратил с писмо на Уорлик, след като визата му била отнета.

За това Петков подкани посланика, “ако е разследващ орган, да бъде любезен да сподели с българската публика това, което има като информация.” Соцдепутатът настоява дипломатът “да не разказва своите разсъждения и догадки, а да каже - води се следствие по този и този въпрос”. “Трябва да е съвършено ясно, че аз и Джеймс Уорлик имаме различна ценностна система”, каза още Петков след телевизионната изява на дипломата вчера сутринта. Той припомни участието на Уорлик в сериала “Стъклен дом”. И изрече, че много дълбоко се съмнява, че това, което върши Уорлик, е политика на САЩ, а “просто говори за един треторазряден актьор, който лъже по най-циничен начин”. “Не искам да живея в стъкло, искам да живея в държава”, продължи с препратките към популярния сериал Петков и добави, че сутринта се е извинил на проф. Стефан Данаилов (б.р.- който изпълнява една от централните роли в “Стъклен дом”), защото ще каже, че посланикът няма дарба на актьор.

“За пореден път ще бъда полезен на отношенията на България със Съединените щати, като изритаме този боклук от България. Да излезе и да обясни, че не е такъв”, разгневи се социзбраникът. После добави, че “лъжецът се е объркал, като е започнал борба” с него. И загадъчно продължи: “Аз гадая, че в мислите си лицето Уорлик на нашето крайбрежие в една особено интересна компания е лансирало тезата, че меката дрога трябва да бъде легализирана в България. Да бъде любезен да каже каква му е позицията за меката дрога и какъв е съставът на компанията.” Петков подкани още Уорлик да каже кой му плаща разходките до съседни държави и предположи: “Да не би е да е Цветан Цветанов или Васко. Лъжецът знае кой е Васко.”

“Аз гадая, че той е употребявал дрога, а това го прави зависим. Искрено вярвам, че моите гадания се разминават с истината”, заключи Петков.



^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Малка ми е камбанарията да коментирам тази кофти ситуация, но пък ще цитирам анонимен коментатор от интернета:

"Защо сега , ма Миме ?
Къде беше до сега г-н Петков и защо си траеше на всичките изцепки на този пишман дипломат ? Трябва ли да ти засегнат личните интереси, че тогава да се сетиш и за националните ? Не ти вярвам , че си искрен този път."



Тагове:   лъжец,


Гласувай:
1



1. pachangel - И това е нещо.
04.12.2010 01:09
Трябваше все пак някой да каже нещо и срещу щатския "мисионер" Уорлик.Няма това да се размине на Румен Петков,ще му скалъпат някое изнасилване в Джибути през 1825 година или връзки с Бен Ладен и гърми отвсякъде,убеден съм че Панета вече работи по въпроса :))
цитирай
2. orinavi - :)))
04.12.2010 12:40
Амчи то това изнасилване в Джибути не беше ли през 1830 година ? Аз го помня. То тогава го даваха и по телевизора даже. Така че няма какво да се оправдава. А пък връзката му с Бен Ладен е кристално ясна, Руменчо май бил първи братовчед на зълвен син на девера на на втория братовчед по сребърна линия на баджанака на сестрата на Бен Ладен... :)) Та по тази линия третия братовчед на зълвения син ... от Афганистан , срещнал един мой познат от военния контингент там, та питал за него и пратил едно вързопче хероин от маковата плантация за армаган в дисагите на чичо Пешо - старшинката на склада.... лично той ми каза тази новина, верно бе истина ти казвам ..:))) та точно този хероин бил го предложил Руменчо на Уорлик и за това знаел подробностите Руменчо ... :)))
цитирай
3. анонимен - Вай, вай, вай!
04.12.2010 12:46
Страшно родословие, няма що!
цитирай
4. orinavi - .......
04.12.2010 13:22
Ми така де. Така е в родово-общинския феодално зависим обществен строй. То и при КомунизЪмЪ е така, та си приличат по родословията едно към едно. Демек къФто е обществения строй в Афганистан, това е и мечтата на комунистите. На там се стремят, защото от там са произлезнали. Значи и роднинските им връзки са все още здрави. Луд патриархат - умиргане има, отърване няма от тях. Епа те таа пукотевица е още от междуособиците между Каин и Авал. То май и те са живели по тези земи. За това и нищо не вирее по тези земи, щото освен от войни, нищо друго не разбират. Та и за това до сега комунистите си падат по символа "Ален мак" . Но нещо напоследък са го заменили аления мак с алена роза ...:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 687580
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930