Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2010 15:17 - В Правителствена се борят за живота на Вера Кочовска. Предсказания на пророчицата
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 3296 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



 В Правителствена се борят за живота на Вера Кочовска. Предсказания на пророчицата


                                          image

Известната лечителка Вера Кочовска, популярна още като жената с трето око, е транспортирана в тежко състояние тази нощ от Плевен, където живее, в Правителствена болница в София. Получила инфаркт в четвъртък и е била откарана по спешност в реанимацията плевенската университетска болница.

„Приехме я с сърдечна недостатъчност и белодробен оток. Медикаментозно я въведохме в изкуствена кома, за да я стабилизираме. Тя все още е на командно дишане”, оповестиха от клиниката.

"Преди да бъде транспортирана в столицата е била в безсъзнание, интубирана е и е с белодробен отток, за който не е ясно дали е в следствие на белодробна недостатъчност или възпаление. В София ще й направят всички необходими изследвания", обясни шефът на Правителствена доц. Любомир Спасов към снощи. Той бе в постоянна телефонна връзка с екипа си.

През 2007 г. тя изкара тежък инсулт, а след него счупи и крака си. От доста време жената феномен е на легло. В последните години събира средства, за да се построи клиника за лечение със стволови клетки в Плевен. Самата тя се е лекувала в такава клиника в Москва. По този начин продължава лечението на инфаркт, инсулт и сърдечни заболявания.

През юли тази година Кочовска навърши 65 години.


МИСЛИ И ПРЕДСКАЗАНИЯ НА ВЕРА КОЧОВСКА, ИЗРЕЧЕНИ ПРЕД ФРОГ НЮЗ ПРЕДИ ВРЕМЕ:

Българите трябва да почитат най-много 8 септември. Тогава е Рождеството на Пресвета Логородица. Тя пази България. След толкова премеждия идва края на злото. Вижда се вече. Отпушват се бентовете и тръгна мръсна вода. Нека се изтече, с нея и мръсните, лоши сили. Всички да палят свещ на 8 септември. Да не мислят само за ядене и сране. Искам след видение да следва творение.

Не коментирам политика. Всеки строй си има отбой и покой. Ще кажа само: стига измами, стига лъжи! Този народ е горд и ще премине през тях. Дори за наводненията има виновни. Има стопанско безразсъдство. Нашата гордост е известна и затова искат да ни смачкат. Трябва сами да си помогнем и да бъдем тези, които винаги сме били.

Не може да чакаме белия Пегас. Може да миришем на рачел и кожи, да не помним първата си брачна нощ, но сме горди и ще победим злото.

Ванга живя неразбрана, но от добрите хора почитана и уважавана. Неразбрана си отиде, но разбрана от Висшия разум и великите български духове.

Трупахме всичко върху себе си, трупахме съмнения към добротата. Преживели сме какво ли не. Лоши хора са управлявали, но вече ги няма.

Самии взаимно си пречим. Ако българите разберем две неща, че добротата не е глупост и наивността не е невежество, нещата ще се променят.



^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Така е Вера, сами взаимно си пречим, много лоши хора има още. И за Ванга си права.
Не коментираш политика Вера. Може би си права. Лоши хора, много лоши хора има в политиката на страната. Бих искал и аз да не коментирам политика.
А самозабравили се политици може ли да коментирам Вера ???
Че много ми додея от тях Вера. Страшно много.
Не мога вече да ги издържам тая сган. И на народа додеяха, да се пазят да не ги пипне народа, че не знам къде ще се крият тогава тая сган алчна...  Все едно тях майка не ги е раждала, все едно и те хляб не ядат, но пречат на хората от народа си хляб да ядат.
Измамите и лъжите ги създават политиците които забравиха, че и те са хора. Те ако търсят свят човек, да му се поклонят - значи ще имаме да чакаме още милиони години. Святият човек не се ражда такъв, а става такъв с добротата, труда и усърдието си. А те се присмиват на добрите хора и мърсуват безогледно. Един не оставят да се прехранва от труда си. Ще дадат 10 000 лева подкуп, но няма да дадат 500 лева чиста заплата за чист труд.  

Ти Вера гледай да се оправиш, остави ги тези твари изпълзяли от Мрака на Ада. Тях винаги ще ги има. Аз вече претръпнах, тая алчна сган не разбира от доброта, не ми пука за тях вече. Да отиват от където са изпълзели. Ако не отидат, ще бъдат натирени....

Ти гледай да се излекуваш...
За другото Бог си знае ...


Тагове:   предсказания,


Гласувай:
4



1. анонимен - И що така тази "лечителка&...
04.12.2010 15:24
И що така тази "лечителка" не успя да излекува самата себе си?
цитирай
2. orinavi - Щото си прост, твърдоглавецо. Не ...
04.12.2010 15:33
Щото си прост , твърдоглавецо. Не забравяй, че и ти си ще пукнеш, но ако може да е по-скоро, че да се отърве тази изстрадала земя от такива акто тебе по-скоро анимковецо..... Само доказваш думите на Вера и моите думи.
цитирай
3. orinavi - до анонимковеца...
04.12.2010 15:46
Ето за това е лечител. Цитат на коментар от нета ......... "" цитирам вестник от 05.2008. Вера спасила Гого от Тоника. Гого от Тоника живее втори живот заради феномена Кочовска.Преди 4г. на Гого била поставена жестока диагноза тумор в мозъка.Наредили му веднага да се оперира.За щастие нежната му половинка Ева изразила съмнение и предложила да го заведат при В.Кочовска.Гадателката само го погледнала и отсякла.- Не е това което са ти казали не давай да го оперират.Те послушали Вера и сега не съжаляват.От мнимия тумор на Гого няма и следа.Всичко се оказало елементарта лек. грешка.-Представяте ли се какво щеше да се случи ако бях легнал под ножа.Може би нямаше да съм жив сега.щях да си отида за нищо.Вайка се и до днес гласовития музикален колорит. хахаха всички знаем после какъв вой беше за събиране на пари за операция. В БГ трябва да се известен педерас,известен алкохалик,известен наркоман или известен шарлатанин за да ползваш дър. самолет или реанимобил.а за простолюдието с личен авт. до сел. лечебница.""" ......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 686804
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930