Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2010 10:50 - Бившият директор на НСС: Не може да живеем в "Биг брадър"!
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 1380 Коментари: 0 Гласове:
2






Бившият директор на НСС: Не може да живеем в "Биг брадър"!
http://www.blitz.bg/news/article/94434

Специалните разузнавателни средства са много мощен инструмент за борба с престъпността, но те трябва да се използват законно, а не за манипулация на обществото, заяви в "Тази сутрин" Атанас Атанасов, бивш директор на НСС. Той се включи в телефонна връзка по повод информацията, че шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов е бил подслушван.
По думите му проблемът на това и предишното правителство е, че "информацията от СРС-та се изпуска контролирано в медиите, с цел постигане на определен ефект". Никой не трябва да бъде застрахован, но действията със специоални разузнавателни средства са предназначени за разкриване на престъпления, не за манипулация на обществото, повтори Атанасов.

Той подчерта, че трябва да са били използвани всички други средства и едва ако те не дават резултат, да се използват СРС-та. А ако данните от тях не служат като доказателство, законът изисква да бъде унищожена в определен срок.

Атанасов твърди, че СРС-та се ползват незаконно и като пример за това даде случая с лекарите от Горна Оряховица и предварителното огласяване на данни от разузнавателните средства. "Не може да живеем в "Биг брадър", обобщи ген. Атанасов. /БЛИЦ


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Я виж ти, Атанасов се досети най-после!? Когато беше директор на НСС, не ревеше за този "Биг брадър". Я на колко хора оплескахте живота с онзи бат` Ваньо тогава с вашия "Биг брадър"!? Няма лошо в това да се спазва закона, но много избирателно бе Атанасов!? Значи когато сме на власт - няма закони, няма такова "животно" като личен живот на хората, няма зачитане на личното пространство. Има само насилие, гавра, мачкане. Значи казваш правото е на по-силния, а ? И сега някакси получаваш по пощата от анонимни хора разни секретни информации и ги вадиш от пощата си като Дядо Коледа играчките от чувала и ....   Светата Дева си. А имаш ли изобщо представа твоите бивши подчинени от НС(Н)С ... Национална_Служба_Не_Сигурност как се гавриха  с хората, като й беше директор? То, не че сега е по-различно де... . Иначе си прав сега, в момента, при тази ситуация. Но няма кой да ти повярва, че го правиш да защитиш интересите на хората.  Лично на мене ми писна от вас - бивши и настоящи "защитници" на закона. Бре тая Темида много сляпа се оказа.!!!! Как беше онзи лаф :  ..."За кокошка няма прошка, за милион няма закон".
Защо ли не ти вярвам!?


Тагове:   може,   директор,   НСС,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 686925
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930