Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2010 16:42 - Христо Нанев: Людмила и ген. Михайлов спасиха Ванга и Слава Севрюкова от ДС
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 6802 Коментари: 5 Гласове:
1



Христо Нанев: Людмила и ген. Михайлов спасиха Ванга и Слава Севрюкова от ДС

http://www.blitz.bg/article/22046
Великият екстрасенс Влайчо Желев предсказа смъртта на Георги Димитров и го пратиха в концлагер
Христо Нанев е езотерик и изследовател на паранормалното. Завършил е българска филология и театрална режисура. Има дипломи в областта на класическия масаж, биоенерготерапията, природната диагностика и зонотерапията. Изследва феноменалните способности на човека – ролята на аурата за здравословното състояние, енергийните атаки, разпечатване на информация по фотография, по човешка ръка, по лице и др. Интересува се от хиромантия, френология, енергоинформационен обмен и скритите програми в човека - минало, настояще и бъдеще. С регресии възстановява спомени от предходен живот за преодоляване на трудно решими проблеми. С прогресии разпечатва програмата на бъдещето.

Той е автор на книгите “Предсказанията на Кики“, “Сатирични пластики”, “Прераждане и еволюция”- книга първа, “Прераждане и еволюция” – “Израстването на душите” – книга втора. За книгата си „Енергийна свръхсетивност“ е удостоен със специалната награда на Асоциация „Феномени“ за 2000 г.

- Г-н Нанев, всички, които вече са се докоснали до феномена Слава Севрюкова чрез Вашите книги, очакват с огромен интерес поредната среща с нея. Книгата е със заглавие „Прорицанията на Слава Севрюкова“ - какво още ще ни каже великата пророчица?
- Паралелите и контрастите в предсказанията на Слава Севрюкова и на други известни пророци са в основата на новата ми книга. Оказа се, че като подредих пророчествата на леля Слава, на Ванга, на Нострадамус, на Едгар Кейси, на дядо Влайчо, на Преподобна Стойна – на фона на всички тях звездата на Слава Севрюкова блести изключително ярко. Тя отива много напред във времето и пространството. Леля Слава вижда милиони години напред. Има много съвпадения с предсказанията на другите големи, но има и разминавания. Например според Ванга Третата световна война трябва да започне през октомври–ноември тази година, а леля Слава казва: “Тая война тече и сега” – и ние сме свидетели на терористичните атаки по цял
свят. Ванга вижда човека като киборг, т.е. - човек и робот в едно, за леля Слава това не е възможно. Ванга предвижда, че изкуственият разум ще надхвърли човешките възможности, според леля Слава това няма да се случи. Но имат и съвпадения – и според двете

жълтата раса ще завоюва света.

И за двете пророчици не съществува категорията време – минало, настояще и бъдеще. Самите те имат и сходна житейска съдба - и на двете съпрузите им са алкохолици, и двете нямат свои деца, а осиновяват.

- Разминават ли се двете големи ясновидки в тезите си за извънземните?
- Ванга твърди, че човечеството ще се срещне с тях след определен брой години. Според леля Слава те са били винаги тук и някога са помагали директно на хората, самите те са придобивали човешки вид. Според нея някои са описани от Омир в епоса за Троянската война. Хермес и другите богове според нея са извънземни, добили човешки вид, дошли сред хората да им помогнат и да помирят двата лагера. Сега също помагат, но дискретно, от разстояние. За леля Слава извънземните бяха два типа – технически цивилизации и духовни цивилизации. За съжаление, казваше тя, ние сме тръгнали по пътя на техническите, но ще дойде време, ще направим завой и ще поемем по духовния път.

- Слава Севрюкова бе предрекла членството на страната ни в Евросъюза и това вече е факт, а беше ли видяла световната финансова криза например?
- На въпроса - ще се оправи ли България, накъде ще тръгне, тя отговаряше - да, ще тръгне добре. Европа ще ни приеме. Но тъкмо ние ще влезем в Европа и светът ще тръгне на зле. Ние влязохме в ЕС на 1.01.2007, а световната финансова криза започна една година след това. В новата книга леля Слава дава отговор на въпроса колко време ще трае тази криза – наполовина на времето на Втората световна война, казва пророчицата. Което ще рече – три години, защото Втората световна война продължава шест години. Кризата започна през 2008-а и ще си отиде към края на 2011 г., такива са и очакванията на политолози и финансисти. Леля Слава казваше, че

страната ни е богоизбрана,

защото тук се явяват както силно извисени в духовен план души, така и силно принизени. Но в сблъсъка между тези две нива се формират големи сили, които движат държавата напред. Оттук и големият духовен възход, но и големите изпитания за България.

- Защо приживе леля Слава не е била толкова популярна като Ванга?
- Леля Слава си отиде от този свят само една година след промяната и затова нищо не се чу и не се разбра за нейните възможности. Освен това тя съзнателно избягваше популярността и не искаше да се пише за нея. Казваше – когато дойдат вкъщи журналисти, аз съм готова в мазето да се скрия, с плъховете да другарувам, но не и да споделям това, което съм постигнала. Тя имаше духовната мъдрост да избягва популярността и осъзнаваше своята мисия – да направи пробиви в областта на атома. Наричаха я „човекът, който вижда атома“. Тя споделяше за участията си в световни изложения, конгреси в Рим, Осло, Москва, Варшава, Тел Авив, където учени-ерудити са посрещали с изключитен интерес нейните открития в областта на ядрената физика. С нея работиха много ядрени физици от цял свят, корифеи в областта на психотрониката като ректора на Института по психотроника проф. Рейдак, който й поставя задача да изследва атома. Тогава започва 30-годишният труд с доц. Иво Лозенски от Минногеоложкия институт, който залага целия си авторитет за това да се правят едни нестандартни изследвания. По психотронен път Слава Севрюкова и доц. Лозенски преразглеждат и оспорват някои постановки на Айнщайн, например, че скоростта на светлината е пределна. Проф. Антон Антонов й помага да издаде своя труд „Психотронен модел на микросвета“, с много сложни модели на атома. След години, едва когато се усъвършенства тунелният микроскоп, се потвърждават много от тези постановки, например непознатото дотогава устройство на силициевия кристал. Откривателят му получава Нобелова награда, а три години по-рано Слава Севрюкова и доц. Лозенски са публикували своята теория в едно американско списание. И когато доц. Лозенски припомня това, капацитетите в науката са потресени, че жена с 4-класно образование е успяла да разкрие един микросвят, за който е необходима съвършена техника. За да се излезе от конфузната ситуация, й дават почетното звание професор на Вашингтонския психотроничен център, на Московската академия на науките, на Шведската академия на науките... Беше популярна из цял свят, но не и у нас.

- Има ли почит към тази жена сега?
- Родната къща на Слава се е намирала в края на Нова Загора, по пътя за Стара Загора, срещу казармите. Сега там има поставена плоча от черен гранит с един голям кръст и надпис „Тук бе родната къща на Слава Севрюкова“ и с мотото: „Бъдете в света, но не от света, бъдете добри, искрени и честни и светът ще бъде с вас“. За къщичката в „Овча купел“ на ул. „Георги Ковачев“ също подехме инициатива да бъде запазена, но за съжаление тя е одържавена и е превърната в склад за инструменти на строителни фирми.

- Сред имената на големите ясновидци е и дядо Влайчо – кой е той и защо не е познат на широката аудитория?
- Става дума за един много интересен човек с пророчески способности – дядо Влайчо Же
лев. Сега събирам материали за него. Леля Слава е от Нова Загора, а той – от с. Коньово, на 12 км от нейния град. Любопитното при него е, че той е най-преследваният от пророците, от хората със свръхспособности в България. Той е от обкръжението на учителя Петър Дънов. Ванга са искали да я пратят в Белене или в Ловеч да чука камъни. Спасява я Людмила Живкова. Когато преследват леля

Слава, я спасява министърът на отбраната генерал Иван Михайлов, защото излекува двамата със съпругата му.

В откъснатото в провинцията село над дядо Влайчо не е имало кой да сложи чадър за защита. И той минава през лагерите - през Белене, през Куциян, през мина Перник, мина Качулка... затова, че е предсказал смъртта на Георги Димитров. Той предвижда деня, месеца и годината много преди да умре Вождът. И когато това се случва на предсказаната дата – го определят като агент-провокатор, който работи срещу системата и внася вражески настроения. Многократно е заплашван, че отново ще го приберат, ако не спре да се среща с хора. Карат го да подпише документ, че е мошеник и шарлатанин, той отказва. На полицая, който го заплашва, дядо Влайчо казва - ще докажа, че не съм мошеник, питай ме нещо. Трябвало да познае числото, което полицаят пише на гърба на кутия с цигари. Дядо Влайчо се концентрирал и след малко казал числото. Полицаят не могъл да повярва и за дядо Влайчо Желев отново няма мир. Тръгва от град на град, от село на село, като апостол, пребивава при дъновисти, при приятели, при разни хора, които го крият. Дядо Влайчо вижда и края на комунизма. Умира през 1982 г., на погребението му идват над 600 души от различни селища, което е било шок за властта по онова време.

- Вие самият сте езотерик и изследовател на паранормалното, имате книги, посветени на регресията като метод за възстановяване на спомени от минали животи. Кога се прибягва до нея?
- Регресията е последната спирка на надеждата - когато няма никакво друго разрешение на сложните ситуации, в които сме попаднали. Регресията е умение да се разрешат лични казуси, междуличностни въпроси и трудно разрешими проблеми. Регресията дава отговор на въпроса какви сме били в предишен живот. В полусънно състояние човек сам вижда какъв е бил. Чрез нея се дават отговори за причините, довели до различни житейски казуси. По време на регресията могат да се преодолеят необосновани и непровокирани от нищо страхове, например страх от вода, от огън, от различни животни... Нещо в предишен живот е станало и човек в предизвикан сън може да стигне до тези изживявания, да ги възстанови и да бъде освободен от страховете си. Регресията има терапевтичен ефект – чрез нея могат да се преодолеят и някои болки, които не се коренят в този живот, особено такива от психосоматичен произход. Имам две книги за регресиите отпреди повече от 10 години. За да ги напиша на спокойствие, на два пъти се затварях в манастира „Света Петка Мулдавска“ над Асеновград. За съжаление след пожара там сега всичко е опустошено, а беше много красив, откриваше се чудна гледка.

- Но в живота на всеки човек има моменти, в които се чувства тотален неудачник, не му върви в нищо, смята, че всички врати пред него са затворени. И в пристъп на отчаяние тръгва да плува в морето от врачки, гадатели и екстрасенси, чиито реклами и координати изобилстват по вестниците, че и по телевизиите, да звъни на мобилни и импулсни телефони...
- Големите не се рекламират! Голямата реклама е живата реклама. Ако някой наистина е помогнал на някого, той ще каже и ще разкаже. На леля Слава и на Ванга реклама не беше нужна и нямаше такава. Не искам да влизам в конфронтация, но ако шоуто „Ясновидци“ беше проведено по тяхно време, нито едната, нито другата щяха да участват.

- Изразът „дежа вю“ (вече видяно) не означава ли точно това – свързано ли е с връщането към миналото?
- Абсолютно! Това е едно от доказателствата за силата на регресията и за реалността на прераждането. Защото

в даден момент на свръхсъзнателно ниво всеки от нас знае какво предстои.

Инцидентно могат да се отворят сетивата ни. И когато видим някого, от този миг знаем какво ще направи този човек, какво ще каже. На свръхсъзнателно ниво дълбоко в човека има информация за това. Тази информация се разпечатва просто за секунди, а после казваме – „как е възможно“ или „това не е възможно“ - и затваряме прозореца към бъдещето. Ето го „дежа вю“. Любопитното е, че големите предсказатели – и Едгар Кейси, и Преподобна Стойна, и Ванга, говорят за прераждането, за минали животи. За тях това е реалност.


 Стела ИВАНОВА


Тагове:   михайлов,   ванга,   Нанев,


Гласувай:
1



1. анонимен - На въпроса 'Ще се оправи ли Б-я?'
15.09.2012 08:12
И за мога да отговоря на този въпрос: BG никога няма да се оправи, особено докато има кой да пуска разни ГРУ-та (и други подводници на комунистическата партия) ... да внасят хаос в системата.
Едва ли ни трябват някакви измислени феномени (и педали екстрасенси) за да се предвиди, че BG се циганизира, мангализира и тотално профанизира ... с пълен напред към 'кота Абсолютната Нула по Келвин'.
В BG е имало не малко интелектуалци (говорим не за про-комунистическите псевдоинтелектуалци, които 'на две магарета слама не могат да разделят', обаче се представят за мегазвезди по медиите) през последните десетилетия, но всичко е унищожено на пълна огнева мощ от духовната нищета.
Тези географски ширини са обречени на духовна нищета и селскостопанска простотия ... и феноменология и нищо и никой не може да ги спаси.
И аз имам въпрос: защо и докога хора завършили българска филология и режисура се занимават с психотроника ... и с мания за управление. Няма ли да е по-добре (и за обществото, и за икономиката, и за тях самите) да вземат да напишат някой сценарий за филм или пиеса ... даже и с психотронен сюжет (без комунистиччески лъжи и манипулации и без изкривяване на действителността както се намери за добре) и да кандидатстват за някой световен конкурс - пък може и да докарат някой долар или евро в страната.
Обаче е много по-лесно е да се занимават със селскостопански бесовици - някой друг да изкарва парите, а те да се карат като бесни да ги заграбят и преразпределят.
За с.к.в. В: Също имам въпрос
Откъде с.к.в. В когато отива при другаря ТХЖ за пръв път знае, че другаря ТХЖ (в качеството си на бивш агент на Гешев) е предал партизанския отряд от Правец и се е укрил 'по голяма нужда' зад един камък (по указания на Гешев, за да не стане някол фаул по време на хайката). И не е ли използвала с.к.в. В (под ръководството на ГРУ) тази ситуация като база за изнудване ... и да държи в шах другаря ТХЖ.
Още с влизането си при другаря ТХЖ с.к.в. В ползва агресия на пълна огнева мощ ...шах и мат
цитирай
2. orinavi - г-н анонимен,
17.09.2012 12:20
Явно твърде слабо познавате феномена наречен ясновидство. Този който го владее има възможност да "погледне" не само в близкото минало, но и в много далечното минало до най-малката подробност.
"Ще се оправи ли Б-я?" - Не знам :)
Питайте ГРУ и Ванга. :)
С психотроника може да се занимава абсолютно всеки човек с Дарба. Достатъчно е, само да има Дарба, желание и майсторство в областта за това. Тук в тази област светското образование е само плюс и възможност за тълкуване и обяснение на преживяното.
цитирай
3. анонимен - BG няма как да се оправи със психотроника
25.09.2012 13:02
За да се оправи жизненият стандарт, трябва да се оправи икономиката. Икономиката малко трудно ще се оправи с феноменология и психотроника ... и разни врачки и екстрасенси (то ако можеше така да стане някои африкански държави щяха да са най-развитите икономически страни в света).
Феноменологията и психотрониката се използват обикновено (не само в BG) за много по-различни и по-други цели - като напр. за реализация на мания за величие, мания за контрол, мания за управление, за подмолно разчистване на междуличностни отношения, за манипулиране и елиминиране на опасни за (старата) система, за ерозиране и подмяна на духовността и образованието, за хулиганска подмяна на ценностната система в обществото, за прикриване на политкриминални дейности ... от недалечното минало, за въоръжаване на разни дебили с ноу-хау и надконституционни правомощия ... как да внасят хаос и разруха ... и за завличане на страна обратно в орбита около Р-я - и кое точно от всички тези може да оправи социалното и икономическото развитие и да вдигне жизнения стандарт.
Явното и не толкова явно разпределение и преразпределие на икономическите блага и издигането в култ на всички дейности и мероприятия, които ги реализират, може да е всичко друго, но не и вдигане на жизнен стандарт.
цитирай
4. анонимен - Отн.: С психотроника може да се занимава абсолютно всеки човек с Дарба
02.10.2012 09:16
Нищо хубаво не може да очаква една държава, в която 'всеки (комунист-реваншист и псевдонационалист, защото другите се 'обезвреждат' своевременно) с дарба можело да се занимава с психотроника ... и с военни престъпления безпроблемно', а когато някой хлапак сложи шапка на паметника на великите окупатори ... наскачат веднага и ще го унищожат на пълна огнева мощ.
Тези двойни стандарти на комунизма между другото са свършили и доста 'мечешки услуги' и на самата комунистическа система ... и в миналото, и в наши дни.
цитирай
5. orinavi - Дарбите от Бога, са си дарби от Бога. ...
02.10.2012 10:49
Дарбите от Бога, са си дарби от Бога. Който може да обвини Бог, че дава Дарби на когото си иска - нека си го обвинява.... ако може.
Нямам спомен Бог да е имал или има някаква партийна принадлежност. :)
Не съм Му адвокат, но все си мисля, че не разделя хората по партийна принадлежност. :)
От доста години не обръщам внимание на партийната реторика. Добрият човек може да е член на всяка една партия, но може и да е НАДпартиен и въобще да не го впечатляват партийните пристрастия.
За престъпленията си има миров съд и миров съдия. Г-н анонимният е объркал нещо към кого да се обърне по въпроса за всякакъв вид престъпления. Дори в мировия съд, там пред служителите на Темида за да се заведе някакво дело искат ИМЕТО на жалбоподателя и ИМЕТО на лицето обвинено чрез жалбата като иск към съдебната инстанция.
Г-н анонимен, ако имате сведения за някой престъпник, че е такъв - спазете реда. Ако искате да си говорите с мене ---- трудно ще стане, когато сте анонимен. Трудно ще привлечете вниманието ми когато сте член на агенция ЕЖК (Една Жена ми Каза).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 686534
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930