Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2010 12:29 - СКАНДАЛ В ДАНС! НАЧАЛНИК В АГЕНЦИЯТА ПЕЕЛ НА АЛЕКСЕЙ
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 1173 Коментари: 1 Гласове:
0




СКАНДАЛ В ДАНС! НАЧАЛНИК В АГЕНЦИЯТА ПЕЕЛ НА АЛЕКСЕЙ
http://www.blitz.bg/news/article/95679




 Според неофициална информация спецслужбата са напуснали още трима агенти-къртици Началник в сектор в дирекцията за борба с корупцията в ДАНС е напуснал агенцията, след като е заловен да изнася поверителна информация към Алексей Петров и групата "Октопод", пише Медиапул.

Божидар Налджиев е решил сам да напусне ДАНС тази седмица. От агенцията не можели да го уволнят дисциплинарно, тъй като единствените доказателства срещу него били засечени телефонни разговори. 

Според неофициална информация ДАНС са напуснали още трима агенти, срещу които също има подозрения за изнасяне на информация към Алексей Петров.

Преди да бъде назначен на работа в спецслужбата, Налджиев е бил директор на полицията в Петрич. 

Той е привлечен да работи още от самото начало в спецекипа, който е имал за цел да събере доказателства срещу бившия лоялен гражданин и високопоставен офицер в ДАНС Алексей Петров.

С течение на времето обаче неговите колеги получават информация, че Налджиев играе двойна игра и изнася получената информация обратно към Алексей Петров.

Бившият съветник в ДАНС Алексей Петров бе арестуван преди година за организиране на престъпна група. След близо 9 месеца в ареста той бе пуснат под домашен арест.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Пълен резил! Е па аз на тЕа..  ДАННС (Държавна Агенция Национална НеСигурност) не им вЕрвам. Вервайте ми! Ако там работят мъжки момчета, ей сега му е времето за една яка "мечка". Ако не го направят, мога да им припомня едни други моменти и ще съжаляват, че са се родили на тази Земя. Щото не могат сами себе си да оправят със всевъзможни вътрешни предателчета, държавата ще ми оправят!! Ха мъ ха... !!! Никой нормален човек не налива в каца без дъно вода. Та и аз така, имам се за уж нормален и на тЕа от ДАННС, не им вЕрвам. Е па тОа Алексейчо ли беше, къФ беше там, се е разпасал и прави каквото си иска. А уе тОа Алексейчо Господ ли е, Светец ли е, що ли!? ...!? ...!? Всички там от въпросната ДАННС ги води за нослето и няма ни един свестен да му каже "Баста ве, писна ни от тебе!" .  Не знам за другите хора, но лично аз на тЕа безотговорни пуяци с карти от ДАННС докато не се самооправат "кой сват, кой на булката брат" няма да им имам никакво Доверие. Само да им припомня, че някои мандатни служители, са си само едни мандатни служители и нищо повече. И като им изтече мандатот... хммм...  те са си играли с живота на хората, да не би и Господ да си поиграе с техниот животец!? Щот може и мандатот да не си доискарат, зависи на Господ кога ще му писне от тези, които си играят с чужди животи. Не може цялата държава да е заложник на некъФФФФ.. си там самозабравили се и всичките от ДАННС да си се въобразили, че са безсмъртни. Глупости. Аре сега нЕкой да дойде, да ми каже, че съм бил безсъвестният аз - редовият гражданин, а те ... "светците" продавали държавните тайни на един "резак". Само да ги светна тЕа от ДАННС, че на цялата страна й беше ясно това, само на тЕа от ДАННС не им беше ясно... пфу... агенти, пфу.. разузнавачи, пфу... контраразузнавачи....    няма такива. 
   



Гласувай:
0



1. reporter - БРАВООООООООООО
31.12.2010 19:47
БРАВООООООООООО
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 687694
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930