Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2012 14:11 - Учени: Елените на Дядо Коледа са донесени от извънземни
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 2217 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Милите животинчета всъщност били същества от неизвестна планета

                            image


В навечерието на Рождество Христово, учени от университета във Владивосток излязоха с шокиращото разкритие, че 
елените на Дядо Коледа всъщност са пренесени на Земята от извънземни същества в началото на ХІХ век. Зад благата външност на рогатите животинчета се криел странен организъм, който до момента не е изследван.

Специалистите са категорични, че най – голямото доказателство за твърденията им са необикновената издръжливост на осемте еленчета, както и невероятната им бързина, с чиято помощ могат да обиколят цялата Земя само за няколко дни. Всъщност, те били генно модифицирани същества, които марсианците оставили по нашите земи с някаква тайнствена цел.

image

Елените на Дядо Коледа

Изследванията на историците показали, че за първи път сведения за подобен на Дядо Коледа човек са открити още по времето на маите, а за това говорели тайнствени стенописи, на които имало сходни изображения. Неизвестно защо Великите сили досега пазели тези факти в тайна.

В същото време, професори по биология от Аляска, САЩ излязоха с друго твърдение, разкривайки към кой биологичен вид принадлежат Рудолф, Денсър, Купидон, Комета, Пенсър, Донър, Виксен и Блитцен. По тяхното мнение, те са близки родственици на добре познатият на науката вид карибу.

Също така, помощниците на добрия старец имали кръвна връзка и със сибирските елени, които преди стотици хиляди години се разселили по земите на Северна Америка. Те обаче се трансформирали във вид с по – малки размери, които им позволявали да се движат доста по –бързо и да имат нужда от доста по – малко количество хранителни вещества.

Американците са категорични, че Дядо Коледа работи предимно нощем не само заради децата, но и заради опасността елените му да получат топлинен удар, от необичайно високите за тях температури през деня. Освен това, в летящата шейна винаги имало и няколко чувала със сухи лишеи, с които елените се подкрепяли между полетите.




Гласувай:
3



1. orinavi - :) хе хе...
25.12.2012 14:13
Хайдеее.... учените от Владивосток пак отвориха торбата на дядо Коледа с подаръците. :) :) :)
Хо хо хо...... :) :) :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 686836
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930