Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 08:56 - НАСТЪПИ ЧАСЪТ ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА ПОКАЖЕ КОЙ Е ВСЪЩНОСТ
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 1987 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  НАСТЪПИ ЧАСЪТ ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА ПОКАЖЕ КОЙ Е ВСЪЩНОСТ

 от сайт   http://razuznavane.com/?p=16071

image Волен Сидеров утре в Парламента трябва да се разкрие! Сидеров трябва да свали маската и да покаже дали наистина е националист, или ще позволи продължаването на турцизацията?

СЛУЧАЙНО ЛИ БЕШЕ ИЗПУСНАТО СЪОБЩЕНИЕТО НА МС от 28 май 2013 г.?  

Официалното съобщение от Пресцентъра на МС, което разпространи Правителствената информационна служба в 18 и 30 часа на 28 май 2013 г. с цели 15 часа изпревари началото на гласуването на кабинета ОРЕШАРСКИ! 

Съобщението изпратено на 28 май 2013 г. в 18 и з0 часа гласи: Церемонията по встъпване в длъжност на новото правителство ще се състои в Гранитната зала на Министерския съвет след приемане на решението от Народното събрание за избора му. Очаква се нейното начало да е в 14 часа. 

Парламентът утвърди правителството на 29 май 2013 г. – 15 часа след обявяването му от Пресцентъра на Министерски съвет.

image

СЪОБЩЕНИЕТО НЕВОЛНО РАЗКРИ, ЧЕ Е ПОСТИГНАТА ДОГОВОЕНОСТ МЕЖДУ БСП, ДПС и АТАКА и фактичаски беше официално обявена създадената “ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ” между трите партии!

С игрите на АТАКА последваха два фатални за България избора – ръководството на Парламента и гласуване правителството на ОРЕШАРСКИ.

След това АТАКА, или по-точно лидерът й СИДЕРОВ си повярва, че е човекът, който държи в ръцете си управлението на страната.

Изживявайки се като такъв, той допусна БЪРЗОТО РАЗГРЪЩАНЕ КАДРИТЕ НА ДПС масово да заемат  ръководни постове из цялата страна, включително и в чисто български региони като Пловдив, Благоевград и други, където назначените областни управители са от ДПС.

imageВ старанието си да запази на всяка цена властта си, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ направи големи отстъпки на ДПС !

Той всъщност позволи  ТУРЦИЗИРАНЕТО НА СТРАНАТА, което е равносилно на НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА!

Но плановевете на ДПС с архитект АХМЕД ДОГАН не можеха да бъдат реализирани, ако ВОЛЕН СИДЕРОВ не използваше тази удобна патова ситуация и да я “КАПИТАЛИЗИРА”. В Парламента  без неговия “ЕДИН” – но златен глас, намеренията на БСП и ДПС не можеха да се реализират.

До учредяването на сегашния парламент Движението за права и свободи беше задължителна мишена на “Атака” и трудно можеше да мине ден без някакви нападки или акции на Волен Сидеров и привържениците му срещу тях. Имаше и по-сериозни провокации, довели до сблъсъци и разследвания, като това пред джамията в София.

imageОт началото на настоящия парламент, националистическата риторика, свързана с етническите турци, изчезна от репертоара на Сидеров и “Атака”.

Това не е резултат от еволюция във възгледите на Сидеров.

Мълчанието му е договорено с ДПС и очевидно между тях има сключен съюз за“Мирно съвместно съществуване”, при определени условия, включително и с БСП.

Невероятно, но е факт, Волен Сидеров и неговата партия “Атака” се правят, че не виждат назначенията на ДПС във властта. Очакваше се “тези върли националисти” да дигнат голям вой, а те мълчат. Срещу тези назначения дори се бунтуват много местни организации на БСП, на които Станишев се чуди как да обяснява турската инвазия. 

В четвъртък - 20.06.2013 г. заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при Президента беше провалено поради скандалното поведение на ВОЛЕН СИДЕРОВ. На излизане от Президентството, на площад “Независимост” се засичат лидерите на ДПС и “Атака” – двете партии, които от години ДЕМОНСТРИРАТ ВЗАИМНА НЕТЪРПИМОСТ и за пръв път участват в обща коалиция, каквато и двете партии отричат. Докато Лютви Местан говореше за спешните социални мерки, предложени от кабинета “Орешарски”, Волен Сидеров скача на фонтана и грабва мегафона, който явно го е очаквал и започва да вика,“че е срещу  всички управляващи”!

imageХули гражданските протести и ги нарича ” криминални банди”, иска оставката на Президента и  завършва с думите: “ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!”. 

Групата негови привърженици, облечени във фланелки с неговия лик и име отвръщат с мощно:”Атака”!”Атака”! 

СРЕЩУ КОГО Е г-н СИДЕРОВ АТАКАТА  на твоята партия “Атака”?

ДОСЕГА, С ТВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ ПОКАЗВАШ, ЧЕ ТИ И ПАРТИЯТА ТИ СТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРЯ!

А УЖ СТЕ НАЦИОНАЛИСТИ И ГРЪМОГЛАСНО ВИКАТЕ “ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ”? 

ТВОИТЕ ГЛАСУВАНИЯ В ПАРЛАМЕНТА ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В “ТУРСКИ ВИЛАЕТ”! 

НО ЗНАЙ, УТРЕ ЗА ТЕБЕ Е “ВИДОВ ДЕН”!

АКО В ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВАШ ЗАЕДНО С БСП и ДПС, ТИ СИ ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ ! 

Утре ще се разбере дали си националист или жалък театрален артист!

image




Гласувай:
3



1. takaini - Събуди се народе!
27.06.2013 09:27
Вярно е,че хората виждат,че нещата не са нормални...и затова вече свободно протестират и изказват мненията си...
Вярно е,че искаме по-бързо да отстраним тези,които ни убиват...,тези,които продължават да ни поробват,искайки от нас самите "приятелство" и съпричастност...и МЪЛЧАНИЕ...
Но дали правилно виждаме?
Мисля,че поредния взрив идва от добре спретнат сценарий от неизвестни сценаристи,организиран и реализиран от режисьор,който дори си няма представа от режисиране/нито от диплома за такъв!!!/,но умело използващ 25 кадър!
Събудете се човеци!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 687334
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930