Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2014 10:16 - Основните цели на юдомасонството - е неизвестна за широката публика книга, писана преди 1944 г. Автор nikikm, Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2495 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Зад кулисите на масонството се кове материалното благо на евреите и се подготвя робството на другите народи
Книгата е писана преди 1944 го
дина. Във всички страни на света, от началото на появата си, масонството има определена задача
Ето неколко извадки за подхода към революциите, валидни и за "перестройката" в Европа през 1989-та:

«Във всички страни на света, от началото на появата си, масонството има определена задача и, за да осъществи месианската идея на тайния Синедрион, то трябва да изпълни три основни принципи:  

 

§  Да запази неизмена еврейската раса и да закрепи в нея завинаги твърдия дух на юдаизма.

 

§  Да унищожи християнството, престолите и националността на всички народности.

 

§  Да завладее всички световни богатства и да зароби човечеството.

image

Основните цели на юдомасонството

 

Автор: М. Есив

 

 

В това направление систематически и неотклонно Израил води и развива борбата против Бога и човечеството, започната още в дълбока древност. Заблудени до фанатизъм, евреите вярват, че Яков, който се е борил с Бога, Го е победил и за това е получил името Израил, и за да запазят расата от асимилация, те строго се придържат към учението на Талмуда въведено от равините като религиозна догма. Историята ни говори, че евреите винаги, както и сега, са се намесвали в чуждите стопански работи, разстройвали са ги, а после са създавали свои, и с това е спомагало те да завладеят всички търговски пазари в свои ръце. Те с успех са се вмъквали в предприятията на другите народи и са преливали златото им в своите джобове. Остава им само да унищожат християнството и тогава те ще станат пълни господари на световните богатства,

Ала да унищожат християнството – това, разбира се, ще бъде неосъществима задача за евреите, макар че в това направление, благодарение на “нашите либерали”, те са постигнали вече значителни успехи. Да водят против християнството явно, открит поход, е наистина опасно, затова юдомасонството е избрало по-малко рискован път – пътя на разложението.

За тази цел те прибират в масонските ложи най-видните духовни лица и се мъчат да компрометират пред маловерните християнската религия.

Още в първите векове на единната Христова църква са започнали да се появяват религиозни ереси и секти. На чело на тези -секти са стояли покръстени и непокръстени евреи. По своята разюзданост и анархия тези секти са представлявали фактически революционното учение, основано върху общественото и икономическо неравенство на хората. Официалната литература ни сочи като идеолози на това учение Бакунин, Кропоткин, Толстой, Макс Ширнер и др., а всъщност анархизмът е клонче от общото сектантско дърво, насадено от юдомасонството. Квинтесенцията на революционната идеология има архаично-библейски произход, и първите й пионери са били евреи, а същинските корифеи на Талмудическата премъдрост са патриарси на върховната ложа на франкмасоните.

“Не Яков ще бъде отсега името ти, а Израил, защото ти се бори с Бога и хората и надви”. (Битие 32, 26). Така е казал сам Бог, – Бог на Авраам, Исаак и Яков.

И ето благословеният Израил за победоносната си борба с Бога и хората открива на еврейството историческия път за борба с Бога и с хората.

Еврейската психология е запазила тези начала за всемирна борба и ги е превърнала в природно качество на еврейския дух.

Юдомасонството особено внимателно и горещо е възприело методите за борба с човечеството от второзаконието:

Затова всички революционни идеи се основават от евреите върху онези библейски указания, които говорят за разбойничество, грабежи, унищожаване на всичко чуждо и обогатяване на Израила за сметка на избитите хора чрез революции.

А какво нещо е революцията? Революцията обобщава всички по-рано измислени престъпления от най-зверско естество.

Но главните отговорни палачи не са онези, които колят невинните жени и деца, а онези, които зад кулисите на юдаизма крещят: “Тяхната кръв за нас и нашите деца” – повтаря се същият революционен вик, който е приковал на кръста нашия Спасител, а сега ехото от този вик се носи и в Русия, а по-рано и в Испания. След 19 век, воплите от страданията на Исус Христос се чуват и в грохота на вдиганите във въздуха храмове и в тряска на залповете, с които слугите на Иуда разстрелват свещенослужителите или ги изгарят живи. И всичко това се върши по плановете на юдомасонството.

Неговото учение може да се сравни със стоглава хидра, която е успяла вече да свие гнездо в най-културните центрове на Европа и Америка, за да разпространи пожара на революцията във всички краища на света. Известният френски писател и философ граф де Мостър, добре осведомен за политическата дейност на тайните общества, в записките си на името на руския император Александър I пише:

“Съществуват тайни общества, организирани от евреите специално, за да унищожат в Европа всички тронове и олтари. Тази секта щедро се поддържа от богатите евреи”. Било е напечатано също така и едно подробно предупреждение в страниците на вестник “Бе Молс!” от 1 ноември 1862 г.: “В Хамбург съществува едно тайно общество, с масонска форма, което е подчинено на неизвестни ръководители. Грамадното мнозинство от неговите членове са евреи. В Лондон съществуват две еврейски ложи, в които никога не е стъпвал християнски крак. В тези ложи са съединени всички ръководители на революционните елементи, които действуват тайно и в християнските ложи. А в Рим има една еврейска ложа, която е таен висш революционен Трибунал. Тайното еврейско общество е източник на всички религиозни спорове, което от векове създава разкол сред християнството”.

Равинът Исаак М. Визе още в 1855 г. казва, че масонството е изцяло еврейска институция, в която историята, степените, длъжностите и тълкуванията отначало и докрай са еврейски.

...

Луи Блам в своята “История на революцията” пише:

“Трябва да бъде въведен читателят в онази бездна изкопана под олтарите и престолите от група наши революционери, които излязоха по дейни от енциклопедистите. Представете си общество от хора от разни страни, разни вярвания, съсловия, свързани със символични, съвместни ритуали, дадени под клетва, със задължение ненарушимо да пазят тайната на вътрешната организация; те се подлагат на изпитания; те се занимават с тайните събрания с мистични церемонии, а в същото време и с благотворителност и се държат равни един на другиго, макар, че са разделени на три категории: “ученици”, “другари” и “майстори”.

Терорът във време на френската революция е бил ръководен от най-големите злодеи-масони от ложата “девет сестри”, а именно: Гара, Бриссо, Байли, Демулен, Кондорсе, Шанфор, Дантон и др…

Във всяка масонска ложа, гдето начело стои председател или майстор, е изобразена сияеща делта, на която е написано на еврейски “Йехова”. В основните си принципи масонството отрича идеите и формите на съществуващия ред. Вярно е, че масоните формално се подчиняват на законите и обичаите на държавата и уж хранят уважение към монарха, но фактически основната и главна задача е да го унищожат най-напред, да разрушат християнската църква и да изтребят свещенослужителите,

В монархическите страни масоните пият за здравето на монарха, а в републиканските — за здравето на президента – но това е чисто лицемерие!

На масоните отгоре им се препоръчва да бъдат предпазливи, защото това ни най-малко не изменя основните им цели.

Съвременникът на френската революция от 1789 г. Абаг Барюел в мемоарите си е издал няколко документа, с които точно е установил фактическата революционна дейност на масоните.

А писателите Ернест, Жане и Дешан са публикували маса документи, от които ясно се вижда, че всички преврати и революции в 19 век са се извършвали по тайните планове и под ръководството на юдомасонството.

Френската революция, сараевското убийство, световната война, разгромът на Русия, превратът и гражданската война в Испания, убийството на крал Александър в Марсилия – достатъчно ясно свидетелствуват за основните цели и задачи на юдомасонството!

Под прикритието на партийното сектантство масоните успешно са прокарвали в живота плановете си, но сега, когато целият свят е разделен на два враждуващи лагера, те срещат силна съпротива от страна на засилващия се “фашизъм” и “националсоциализъм”.

Затова днес масоните, както се казва, играят “ва банк”!

Залагането на комунизма изгуби, на народния фронт също остава да се започне война срещу фашизма и националсоциализма до последния червен войник.

Но ние от сега още можем да кажем, че последеният юдомасонски план е обречен на неуспех.

Народът вече разбира, че не тези причини за всекидневни сблъсквания делят света на два враждуващи лагера, а това, че масонската ложа, въведена в система от измислената човешка доктрина, води с юзди масата към робство, ложата, която Води борба с Бога и с християнската религия и се мъчи да замени Бога с човека от рода на Иуда, да постави на негово място един глупак, носител на лъжлива доктрина! Народът вече е разбрал, че от друга страна се откриват хоризонтите на жизнената правда, на онзи „у живот, с който човек е свикнал от хилядолетия, която правда ще го поведе към светло бъдеще.

Масонските планове са разгадани, и наближава вече времето, когато против “зидарите” ще започнат да се опълчват народите един след друг.

Избиване на короновани особи по присъди на юдомасонството

 

...

Както е известно, английският император Леополд е бил отровен със сладкиши, понеже свитата излязла недостатъчно бдителна и вярна. В съда над английския крал Чарлз I главната роля е играл най-близкият съветник на Кромуел, евреинът Манесе Бен Исраел. Той като масон бляскаво е изпълнил ролята си и с това е извоювал в Англия права за едноверците си.

Италианският крал Хумберто е убит от Анжело Бреси по нареждането на еврейската масонска ложа Б’най Б’рит. Шведския крал Густав III е убит по нареждане на същата ложа от подкупения слуга Анкастрем Мангенксем, който след убийството избяга в Прусия, гдето тайните му ръководители, членове на ложата Б’най Б’рит, му събрали голяма сума пари и покровителствали убиеца до преклонна възраст.

Убийството на френския крал Людвик XVI и Мария Антоанета е предричано от евреина Белзамс, който в качеството си на фокусник, посещавал европейските дворове под името граф Капиостро. Пред революцията той показал на френската кралица в една бутилка отрязаната й глава.

Всъщност Калиостро е участвувал в тайното съвещание на Франкфурт на Майн, гдето е било изнесено решението на масонската ложа от 1786 год. да бъде унищожена френската династия, а после да се залее цялата страна с революционна кръв и да се подчини на “Богоизбраните”, които и досега готвеха на френска земя дохождането на световния Владика (антихрист).

А  убийството на австрийския престолонаследник в Сараево бе свързано е големите приготовления за европейската война, целта на която според юдомасонската програма е била да се съборят в най-големите държави троновете на монарсите, да се подпалят междуособици, да се предизвика във всички страни икономическа криза и безработица и всичко това е трябвало по сметките на тайните масонски ръководители, да се излее в световна революция. Това убийство бе приписано на сръбското правителство, и Австро-Унгария, не проучила работата, под известен натиск, първа запали факела на световната война. Световното еврейство правилно бе пресметнало, че Русия ще бъде принудена да излезе в защита на Сърбия, а нейната намеса ще повлече подире си големи политически усложнения в световната война. И само това е било нужно на “избрания народ”, свикнал да жъне лаври върху морета от пролята кръв и сълзи.

А всъщност сараевското убийство е било организирано от английските масони посредством капитана от генералния щаб Танкусич. Той е бил техническият изпълнител на подготовката за убийството и е дал револверите на Принцип и Избринович, които проведоха в изпълнение еврейското нареждане.

Що се отнася до убийството на руските императори, да започнем от Царя мъченик, мъката за когото и досега притиска сърцата на руснаците. Да започнем с убийството на последния император Николай II.

Главният вдъхновител на убийството е бил евреинът масон Хаим Флиндлендер. Още в 1914 год. в брошурата си “Руската династия на Романовци на подсъдимата скамейка” той призовава едноверците си да организират убийството на Николай II в града Вержболово, след което смята да запали революцията още в началото на световната война. Ние знаем вече, че планът за убийството на цялото императорско семейство е бил изработи от масоните-евреи. А убийството на царското семейство е извършено от евреинът Юровски, под ръководството на евреина Янкел Свердлов.

Като се изключи съда над Чарлз I и Людовик XVI, всички убийства на короновани особи са замисляни от евреите-ръководители в онзи период от царуването им, когато благодарение на волята и мъдростта на монарха страната бързо е прогресирала във всяко отношение на държавния живот. Тайният Синедрион, понеже се е страхувал да не загуби почва под краката си и не е искал националния живот на страната да потече нормално, към постепенно и последователно развитие, се е мъчил бързо да премахне всеки такъв монарх. В това отношение изключителни жертви са Александър II и крал Александър I. И единият и другият трагично загинаха на височайшите си постове, отдали всичките си сили за благото на народа.

Император Александър II бе убит в навечерието, когато щеше да дарува на народа конституция, а крал Александър бе убит в навечерието на обединението на славянството и закрепването на мира в Европа.

Историята на убийствата на коронованите особи е тясно свързана с тайните еврейски съюзи, които не търпят на престола монарси, политиката на които върви в разрез с еврейския мироглед.

Ако разровим световните революционни архиви, ще намерим в тях маса неопровержими доказателства, които свидетелствуват за активно участие на юдомасонството във всеки държавен смут и във всяка революция. Известният американски милиардер, евреинът Шиф, е похарчил десетки милиони долари за подмолна литература за подготовка на руската революция и за издръжката на тайни организации в Русия, но това стана известно едва когато червения пламък обхвана цялата страна.

А би рекъл човек, какво общо има евреинът Шиф с начина на управлението в Императорска Русия?!

Затова и в списанието на ционистите “Маскавей” евреинът Гааз под заглавие “Еврейската революция” писа:

“Революцията в Русия е еврейска революция, защото наближава повратният пункт на еврейската история и вече на хоризонта се вижда световният властител от юдейска кръв.

Това обстоятелство съвпада с явлението, че половината от всички евреи живеят в Русия. Нашите братя – революционерите проявиха енергична дейност, за да свалят деспотичното правителство и да създадат там обетована земя за децата на Израиля.

А представителят на Световния съюз на евреите на едно събрание на революционната организация “Бунт” подчерта в речта си: “При всяка революционна схватка изпращайте на смърт “гоите”, защото еврейската кръв е скъпоценна: една капка еврейска кръв струва повече от цяло море кръв, пролята от “гоите”.

Тези факти, повтаряли се в течение на цели векове, привлякоха най-после вниманието на здравомислещите елементи и планомерно срещу евреите се опълчват народ подир народ. Ние ще бъдем свидетели, когато народите, изпитали върху собственото си тяло проклетата еврейска язва, с всички сили ще се мъчат да я изрежат, за да не се повтори вече.

В що се състои силата на масонството, с какво и как се закрепва тя?

Като организация от гледна точка на устойчивост масонските ложи не представляват по себе си нищо особено, но противниците на масонството във всичките си доклади, литературни произведения и дори в частни случайни разговори ги наричат такава сила, с която е почти невъзможно да се води борба. Това се дължи на туй, че масонството, като стара организация, още от първите дни на съществуването си, се огражда с тайни, пред които се прекланят дори най-сериозните му врагове. По този начин тайната е едно от най-силните средства за скриване целите на масонството, и то винаги се е представяло в някаква неясна, загадъчна обвивка. Но сега вече не е същото: загадката на масонството е разгадана и дори е престъпно да се пази повече мълчание за него.

Картите на масоните са открити, а веднъж открити, вече е възможно да бъде изваден такъв коз, че да бъдат бити.

Този коз е намерен най-напред в Италия, а после и в Германия. Там вече няма почти никаква съпротива от страна на масоните. Техните карти са бити! (А всъщност са се престорили на "умрели лисици", но именно те са управлявали и насочвали всичко! И това си личи, ако не по друго, то, по края на тези режими! Г.С“) Следователно, масонството не е толкова страшно, колкото го рисуват. (Да, ама... - е!!)

Още един, по-сериозен и по-сполучлив натиск и масонството ще изчезне в областта на преданието!

Наистина, масонството се държи и на други устои:

1. Гробната тайна, която нито един масон не издава дори и когато е разочарован и напусне масонската ложа.

2.  Капиталът е концентриран в масонски ръце.

3. Лицата, чрез измама привлечени в масонската ложа, които имат високо обществено положение, против които не може всеки да рискува да каже нещо компрометиращо и – най-важното, че Масонството от началото на създаването си провежда в живота идеите си без никаква съпротива.

Никой не се осмелява заради лицата, които имат власт, да надникне в храма на масонството и да се заинтересува, с какво се занимава това анонимно общество?

Към коя категория принадлежи то? С какви средства съществува? Каква е програмата или целта му? Каква е причината за основаването му и, най-после, има ли то съответно разрешение за право на съществуване от правителството?!…

На това се е дължала силата на масонството, че то никога не е било подлагано на държавен контрол (защото, масонството (т.е. еврейството) е държавата!). Властите са виждали в него само благотворително учреждение. То се е ползувало с пълна екстериториалност, не е давало на никого никакъв отчет за дейността си и е било уверено, че никой няма да посмее да се намеси във вътрешните и външните му работи.

Масоните винаги са придавали голямо значение на печата, затова главната им задача е била да вземат пресата и цензурата в ръцете си. Всички редактори и издатели на най-разпространените вестници в света са евреи или техни подставени лица – масони (всъщност, и всички масони, и революционери, и мафиоти, и банкери, са евреи).

Инструкциите по всички политически въпроси редакциите на вестниците получават от скритите общества посредством тайни агенти, снабдени със съответната парола.

А не еврейското общество, сякаш с вързани очи, безпомощно се хвърля в хаоса на събитията, без да забелязва противника си.

Върховните ръководители на еврейските масонски ложи възвестяват правата на личността, свобода на словото, свобода на религията, свобода на мнението, свобода на печата, и, най-после, неприкосновеност на личността. С такива бутафорни лозунги са замаяни мозъците на франкмасоните християни, които влизат в ложите.. .

Ще рече човек – идеята е чудесна!

Но кой им е внушил, че те са призвани за строителство на благото на цялото човечество? И кой ще се възползува от това благо? Кой ще завладее държавните богатства? Разбира се, онзи, който опиянява масоните-неевреи с еврейска упойка и ги държи под наркоза, за да не усетят, как ще им снемат главите от раменете.

Подкупената преса им пее всеки ден дитирамби и им внушава, че те са велики строители на бъдещата световна държава, и че мисията им е мистична.

Разбира се, мистична в смисъл, че те са въведени в масонските ложи по таен начин, непонятен за тяхната магическа дипломация.

Влезлият в ложата нов масон бързо се издига в обществото и у него заякват съблазните, с помощта на които са го привлекли там, и той става послушно оръдие в ръцете на евреите.

...

Масоните, или по-право евреите, строго следят политиката на Балканите, понеже посредством балканските държави най-лесно може да се подпали война, най-вече от еврейството. Цялата работа на масонството се провежда в живота по една и съща система, с посредничеството на комунизма: да подринат устоите на държавата и да унищожат християнската религия.

Ние преживяваме изключителни времена, когато злото на масонската подмолна работа може във всяко време да се излее в нежелателна форма.

Насърчаваният от еврейството и масонството комунизъм може да добие застрашителни размери, както стана отначало в Русия, а после и в Испания.

Нека тежките преживявания на тия две страни послужат като предупреждение и за Балканския полуостров.

Трябва винаги да се помни, че болшевизмът е създаден от юдомасонството, че в болшевизма се отразява програмата на еврейството, основната цел на което е да унищожи християнския национализъм. (Но не само болшевизмът е създаден от еврейството, а и демокрацията, и феодализмът, и... политиката - изобщо!)

Трябва особено да не се забравя, че зад кулисите на юдомасонството се кове материалното благо на евреите и се подготвя робството на другите народи.

Така гнилата някога и послушно предана на еврейската и масонска сила руска преса измами руския народ, отклони го от здравия национален път и го подведе под властта на Иуда. Сега под еврейския ярем пъшка този пролетариат, с ръцете на когото бе разрушен държавния строй.

Пресата изигра в това нещастие низка и подла роля, като осветляваше лъжливо всички сбития.

Юдомасонството е завладяло световната преса, подчинило я е на строгия контраст на нейната световна диктатура, и сега още в някои демократични страни в страниците на вестниците се помества само онова, което е угодно на “избраните”, независимо от това, че има издадени специални закони по еврейския въпрос.

 

Ударът, нанесен от масоните на Русия, е един от най-големите успехи на масонството през последното столетие.

Но достатъчно е един натиск от страна на правителството и цялата тази сложна и тайна организация ще се разпадне и ще свърши своето пакостно съществуване!

 

Системата на тайното световно управление

Когато се говори за масонството, често се забравя, че тази световна организация е главният авангард на еврейството за завоюване на цялата вселена на Циона.

Ние нямаме достатъчно данни, от които да съдим от кога съществува масонството, но според тайните бележки на Соломон личи, че той се е възползувал от тясната сплотеност на зидарите, построили знаменития храм под ръководството на архитекта Адонирам, внушил масонските идеи на тези зидари, като ги вдъхновявал с мисълта, че всички народи трябва да служат и да се подчиняват само на Израиля. В записките се казва, че реформата на масонската организация станала по настояване на ционските мъдреци, с цел по мирен начин да се подчинят на Иудейския цар всички държави, а народите им да бъдат заробени. Следователно, масоните са съществували и преди Соломона, но в каква форма се е проявявала дейността им, за това нямаме писмени указания, фактът, че масонството е съществувало и е играло влиятелна политическа роля сред източните народи, се потвърждава от това, че Соломон е създавал нови закони след предварително съвещание с Адонирам, а последният вече е бил масон и е изпълнявал някакви тайни и загадъчни поръчения. Соломон, като узнал тайните замисли на Адонирам, които може би са застрашавали и самия него, организирал убийството на влиятелния царедворец, а за да не възбуди у народа подозрение и недоволство, устроил му царско погребение с неописуемо тържество. С течение на времето Соломон ликвидирал с всички изпълнители на това злодеяние.

Ала маята на масонството се развила сред групата зидари и със съдействието на мъдреците се разпространила като фалшива примамка из цялото земно кълбо.

В първоначалните масонски ложи членове били само избрани евреи.

Провеждайки тайна дипломатическа политика, те издигнали Иудейското царство до известната висота при цар Соломон.

Във време на Римското господство масоните-евреи използували при разните бунтове услугите на тълпата и разни престъпни елементи.

Масоните повличали тогава със себе си народните маси в пустинята и там организирали от тях бойни дружини.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314013
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031