Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2010 21:56 - Започна Zoo Brother Family
Автор: orinavi Категория: Забавление   
Прочетен: 1385 Коментари: 0 Гласове:
1



Предвид амбицията ни винаги да достигаме до недостижимите новини, екипът на Veroyatno има удоволствието да ви съобщи първи (вероятно и единствен), че паралелно с Big Brother Family стартира и единственото по порода в света Zoo Brother Family!

Уникалното шоу ще бъде излъчвано пряко по Animal Planet, по-често в късните часове на нощта, предвид естеството на риалити програмата. Водещ е любимецът на публиката Цар Лъв, а асистентки са му Кума Лиса и Баба Меца.

Според регламента на култовото шоу, в ултрамодерната хралупа 5 двойки животни ще съжителстват, докато остане една и спечели голямата награда - 2 тона слама/прясно заешко, собствена 3-стайна хралупа в ново израсла овошка и еко модела на Форд Дърволет.

Veroyatno успя да се добере и до профилите на двойките:


Семейство Гризли, Канадски скалисти планини

Балу, 31 г., барман - има 3-годишно мече от друга мечка. Изключително агресивен, често пребива Заека от вицовете, съден няколко пъти, в пробация.

Гумената Мечка, 17 г., ученичка. Влиза с писменото съгласие на гумените мама и тати. Тъкмо е родила още едно гумено мече, което още не е филмирано и е правила секс с повече от 20 мечки (наведнъж?). Влюбена в бившия си приятел - Мечо Пух.

Zoo Brother Family им постави специална мисия. Балу ще влезе в хралупата с бившата си съпруга и майка на детето - Баба Меца (която ще напусне асистентското си място в шоуто). Те ще бъдат заедно с останалите четири двойки и никой не трябва да познае, че всъщност се мразят. Гумената Мечка ще обитава специална едностайна хралупа с джакузи, компания ще й прави вечната неугасваща любов Мечо Пух. Целта е да има повече секс.




Семейство Лисичкови, Стара планина

Кума Лиса, 32 г., мързелана - Отново шоуто остава без асистентка. Тя е на 36г. и участва в стотици вицове, има и една корица за National Geographic, снимана по без нищо. Пада си по лисици джудже. Родила е малко лисиче на една такава. Възмутена е от прозорците в хралупата - не се отварят.

Лисчо, 34г., лисо-сваляч - Той е порода Лисица джудже. Не разбира нищо. Това му стига.



Семейство Рибаркови, Средиземно море

Ариел, 34г., домакиня - Има един неуспешен брак с един Тритон, не обича еманципацията. Обича да пече водорасли всяка вечер и слуша мъжа си за всяко нещо.

Немо, 38г., собствен бизнес - Продава нелегално корали и обича да командва всичко. Дадоха кадър как казва на малката си дъщеря Цаца: "Пиши си домашното, че ще ти напълня хрилете с миди! ".



Семейство Леденикови, Хималаите

Ели, 19г., танцуваща тигрица - ражда дете преди две години, не го гледа, защото е тъпа патка. Редовно получава неприлични предложения (и редовно се възползва) от богати животни от чужбина.
Сид, 26г., рецепционист - Обича жена си Ели. Обича жена си Ели. Обича жена си Ели. Обича жена си Ели. Изтеглил е кредит да й купи 16 чифта пантофи от крокодилска кожа.


Семейство Маус, На баба Гица мазето

Мини, 29г., бивша порно звезда - Работила е като стриптийзьорка в замъка от интрото. Снима се в еротични филми само с Дейзи и кара Мики да правят тройки. На него му харесва и се е заканила да запоти камерите от секс. Обича да се излежава гола.

Мики, 32г., погребален агент - Когато се карат с Мини я ступва от бой и я плаши с погребение.


Както сами виждате, очаква ни изключително интересен сезон с Zoo Brother Family! Veroyatno обещава да ви показва всички целувки, милувки, секс,
псувни и прочие неподходящи за малки деца и умни хора сцени от хралупата!


Тагове:   zoo,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 687645
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930